Hey ! Welcome to BSBG World

Wednesday, August 25, 2010

Selamat Hari Lahir Fiza ( Aku ) 25 OGOS 2010

aku hitung pnye hitung da lme gak aku tak taip2 blog nie.. sbnr nye bnyk cite aku nak bebel tpi ade masalh lew.. uma lptp ta de so cc jew la..

ahad 22 Ogos   :

aku pon tak paham tgk ari 2 npe la aku ley kne demam smpi ta ley nak pose n siap tak sekolah mse ari senin.. nie semua sbb ujan ler.. adoi.. peh!! perit gilew la ..demam 2 sgt la sakit.. eye la aku nie gngstr ley nanes cos demam.. kn ilng macho aku.. erghhh!!!lepas 2 aku pon tepkse la buke.. wey aku bukan suke2 okey nak buke abis aku da tak tahan sgt.. kple da pening lepas 2 muntah2 lak.. tak kew mati cm 2..hem?? aku buke pon juz mkn ubat panadol 2 bijik..sekian.. mse buke confom la aku tak lalu nak mkn walaupon mak masak peh mabeles gilew.. sbr jew la tgk dowg mkn..aku juz mintak air 100+ jew..hehehe!!

selasa 24 Ogos :

yes!! nie ari paling la sgt kesialan terselah di mne aku kne pindah balik kelas 4 elit yg sgt sgt n sgt aku tak suke.. aku benci dok kelas 2.. aku nanes dok kelas 2.. aku tak boleh beljar.. cg zulpin kte dok kelas 2 smpi dy puas ati.. tpi bile ae?? lw dy puas ati smpi taon depan tak kew aku mati bungkus..aku tak nak sngl!! aku nak kelas 4CEKAL!!!!!!!!!! ergh!! aku gilew dok kelas 2.. boleh sakit jiwa..aku tak nak!!!!!!!!!!!!!!!!

rabu 25 Ogos ( Hari ni ) :

Okey ari nie BUFDAY AKU !!! so kowg nak ape aek?? nak adiah kew.. hem poda!!! no no no!!! first wish ialah bff aku syera gedix, second akk aku, thrid jing ting..aku da bek2 da nan jing ting 2 cos aku kn nak insap!! so hehehe.. phm2 la okey!!hem?? tpi kan aku cakap nan mak n aba :
aku : mak ingt tak bufday ija ?
mak : tak ingt pon..
aku : aba ingt tak bufday ija ?
mak : bile bufay kau ?
hem!! aku sedey!! ape la mak aba nie bufday ank sendri pon lupe.. benci betul.. ija ingt jew bufday mak aba.. hem!!!

tpi mse aku salam n nak turun kete mak wish gak!! mse 2 teharu la gak!! hehehe.. ape pon syg mak n aba!!! heheheheeh!!!! mse kat sekolah ramai  gak la wish.. tengs all!!! huhuhu.. tpi bff aku kasi adiah.. ala aku tak dpt la bro nak tunjuk kan adiah nye..  dy kasi coklet, dompet , kicin.. so cute!! aku suke jew!!!!! tpi kan mse kat kelas dak laki gi amik adiah nye n bawak lari2.. erghh!!! jahat seh dowg nie buli aku!!! AKU NAK PINDAH KELASSSSSS!!!! tpi sebelom 2 aku nak nyanyi tok aku dulu :
HAPPY BUFDAY 2 ME!!
HAPPY BUFDAY 2 ME!!
HAPPY BUFDAY 2 FIZA!!
HAPPY BUFDAY 2 ME!!
My wish : Aku harap aku dapat berubah kpd buruk kew bek!! jadi seorg yg pndai!!! n rajen!!! hehehe!!!





About Me Myspace Comments

7 comments:

didyrose said...

bukan makin tp satu ucapan yg baik..
selamat ulang tahun ye

Nur Hafizah bte Za'ba said...

hehe..
tengsss!!

mimiekucayang said...

happy birthday!

Nur Hafizah bte Za'ba said...

tengsssss!!!

Siti Maisarah Zulhaimi said...

Haha, nyanyi untuk diri sendiri! Happy birthday yeaa!

twinkle twinkle said...

happy belated :)

Nur Hafizah bte Za'ba said...

tengs!!

About Me

My photo
Nur Hafizah Binti Za'ba, 21 Tahun. Aku mula berbloging dari umur aku 16 Tahun mean 2010. Kenapa ? Sebab aku suka menghayati dunia yang indah dan ianya tercemar disebabkan wujudnya KAU.