Hey ! Welcome to BSBG World

Wednesday, September 1, 2010

aku tnye??

aku da lme tak 2lis blog nie.. jari semua sakit la cok cos pose kate kan.. aku tak de ap2 nak taip tpi sbnr bnr nye bnyk sgt sgt sgt!! eye la nme blog pon bebelan si bidadari garang msti la bebel-bebel jew tau.. tpi sumpah aku tak nak bebel juz nak tnye soalan jew..ngeee!!!

aku tnye :
Kalau la kowg knl dy ,
rapat dgn dy ,
suke dy ,
syg dy ,
cinte dy ,

tpi dy tak tau semua 2..
ape kowg nak wt???
p/s :
kowg komen la entry nie kalau kowg nak jawab ape aku tnye..
hehehehe!!!!!

aku nak 2lis 2 jew ari nie..hem bile la aku nak update blog lagi??? aku pon tak tau... yg aku pk sknk nie nak rayeeeee!!! hahahahak!!!



About Me Myspace Comments

3 comments:

Afiq Din said...

klu nk kat die ckp la...
klu xnk diam jer...

syAzAnA said...

lau brani, just trus trang lah dgn dye. lau x brani kan, erm, just follow up jeh dye. uat cam bese. tarik perhatian dye. tp, jangan stalk dye taw. bahaya. hehe

Nur Hafizah bte Za'ba said...

afiq : gentelwoman sgt la lw cakap terus..lg pon tak kan la pmpuan mule dulu..hem???

syazana : hehehehe.. hem??

About Me

My photo
Nur Hafizah Binti Za'ba, 21 Tahun. Aku mula berbloging dari umur aku 16 Tahun mean 2010. Kenapa ? Sebab aku suka menghayati dunia yang indah dan ianya tercemar disebabkan wujudnya KAU.