Hey ! Welcome to BSBG World

Friday, February 4, 2011

Lelaki Korea Top 10 Bagi Aku la

Pada era globalisasi yang kian mendesak ini, ramai wanita menjadi gile disebabkan  kehenseman lelaki korea.. WTF ! ape kes nie.. pic kat profile fb tukar gmbar lelaki korea ? ? lagu kegemaran lagu korea ? ? cerita kegemaran cerita korea ? ? lelaki idaman , kompem2 la lelaki korea ? ? tak kan la idaman kan mamat jual goreng pisang kat depan sekolah pulak kan.. gile talak ! ! tapi ........... aku pon kadang TERminat lelaki korea jugak.. hehehehe ! x salah kan ! ape-ape pon mak aku berpesan " dia orang ( lelaki korea )  tu semua bukan potong pon tut******** " okey okey fine ! ^____^

Sebenarnya aku bukan la MINAT sangat kat korea2 nie.. gitu-gitu je.. tapi kadang2 ade yang mengile babi minat korea konon nye.. tapi ! haprak tade.. yang aku pelik adalah setiap sokong korea la.. ape kejadah semua nie ? ? mana hilang rasa cinta kat tanah air tercinta nie ? ? tidak2 ! ! ape on yang terjadi Malaysia ialah tanah air ku, tanah tempat tumpah darah ku,  dari..........? ?  ape ae ? ? lupe la lirik nye.. okey lupe kan jela..

Okey ! sekarang nie aku nak main top2.. erggghhh ! susah nye nak mulekan tujuan entry nie.. tut*************************************************..sudah ! ! ! ! mari kite mula kan !  ! chill !

Lelaki Korea Yang Bagi Aku Hensem and aku Minat la sangat ( ayat pelik 
).. kalau korang rase x.. lantak la ! boleh jalan kaki sane ! !

1. Chansung 2pm


2. Kim Hyung Joon SS501

3. Kyuhyun Super Junior

4. Yunho TVXQ


5. Changmin TVXQ


6. Nichkhun 2pm

7. Kim hyung joong SS501

8Choi Min Hwan FT Island


9. Junsu 2pm

10. Choi Minho Shinee

OKEY ! tu je yang aku cube untuk tonjol kan ! ! muke je hensem tapi tut******* tade potong ! hAhahahahahaha !

15 comments:

CT AiSYaH said...

wahh, pakwe saya ada laa~

XD

twinkle twinkle said...

ku lihat muka mereke spt semua sepesen je hehe :D

nulhazwany abdul malik said...

tau xpe..
fanatik sangat sampai nak tka profile pic jadi artis korea tu pe kes. haha minat sikit2 da la. ^^

Solihin Zubir said...

cam pompuan ja pon! tak besh! haha.. ;-p

Fika Rozaidi said...

kim hyun joongggg ;)

Zulfahmi Abidin said...

fuyo..ko nie ade taste tinggi seh.^_^

wunny said...

haha betol la. semua org skang ni sibuk berKOREA. zzz~

Raji berkata said...

hahah hensem btol depa nih eh

syeRAWRR bieber said...

ko la tlong anukan tuttt dia! haha

nurul antari said...

eeee....minho oupaa..like la...so hensem..ngee~

nas said...

pergh...minat ea artis2 korea
aku xminat pon
hahaha...
tp mmg hensem2 :)


latest entri:

Aik,nak pergi belajar ke nak pergi fashion show??

Firdaus Kasim said...

kenapa semua mata sepet? hehe

kak, sy dah letak banner blog nie.. kita tukar2 k?

http://kisahcintasayang.blogspot.com/p/iklan-komuniti-blog.html

Cara-Cara Blogwalking yg Betul

Nurfazila Suhaide said...

wah chang sung 6be 1 lahh..
faz pun minat korean artis..
hehe..

Puteri Iqa Izyan said...

nape lee teuk tadek? huk huk huk

Cik Comel :D said...

Choi Si Won Tkde Ke ? Hehe m

About Me

My photo
Nur Hafizah Binti Za'ba, 21 Tahun. Aku mula berbloging dari umur aku 16 Tahun mean 2010. Kenapa ? Sebab aku suka menghayati dunia yang indah dan ianya tercemar disebabkan wujudnya KAU.