Hey ! Welcome to BSBG World

Tuesday, July 12, 2011

Cerita Mak Ayam

Baru je lepas berpenat lelah untuk abis kan nota poket untuk ekonomi asas tingkatan 4..  I feel like win award..  thank you dear..I never thought I would be successful.. OMG ! merepek sudah.. back to the not important point.. Saya sebenarnya sangat la ngatok.. macam mata nie kene cucuk dengan besi panas yang dibakar dalam suhu 1000 darjah... sangat la teruk konon nya ngatok wa nie kan.. looks very lie.. hahahak !


Aku rase kan sekarang nie aku nak berblog untuk myself only..  not because of someone comment my entry without read.. Kurang ajar ! tapi sometime wa pon buat macam tu.. Kadang sampai " TERPAKSA " baca entry orang lain and comment semata-mata nak orang tu comment balik.. so stupid ! .. Tu kira okey la beb.. kadang-kadang siap cakap " Your entry is the best broo ! never say never " hahahaha ! kentut !!!!!!!!!!!!!!! tapi kan dalam banyak-banyak blog, 1 blog je yang aku still bace setiap entry dia iaitu Blog Aku Bukan Blog Bapak Kau.. Sekarang nie blog tu da femes da KOT.. wa follow dia dari follower dia dalam 200 lebih.. tapi sekarang nie 5000 lebih... tahniah.. Entry dia pon best dan merepek benar..

Wa rase wa da tak nak cakap lagi da.. mate pon da macam ke laut.. baik wa jumpe my love friend 4ever iaitu   pillow cute2.. bla la lu minah !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yok layan video korea.. he is only my boyfriend..  not you and you.. he say like that " I AM YOUR BOY FRIEND " too me.. so ? ? ?









Wa bukan minat mamat korea, tapi wa minat mucis dia mahh !

2 comments:

cik mumu :) said...

eah , janganlahh . Style Fiza tulis bestt tao :)Walaupun kekadang mcm kasar (mcm jea), tapi ..elehhh , biasa bro . Kasar ala2 Sepah gituu :D

Zulfahmi Abidin said...

betul2 lame awk memfollow dye kan?yelah.sape lah kite. jgn risau. entry awk org bce jer. ^_^ sbb tuh letak kat my fav yg kat blog sye tuh.^_^

About Me

My photo
Nur Hafizah Binti Za'ba, 21 Tahun. Aku mula berbloging dari umur aku 16 Tahun mean 2010. Kenapa ? Sebab aku suka menghayati dunia yang indah dan ianya tercemar disebabkan wujudnya KAU.