Hey ! Welcome to BSBG World

Thursday, December 27, 2012

Aktiviti Datang Lewat

Assalamuaikum..

    Kau tak gile ke kalau setiap malam dalam pukul 2.00 pagi gitu kau terpakse dengar bunyik jam.. Oit ! !bodoh tu namenye.. Aku nak tido sayang, tolong la kau jangan set jam pukul tersebut kalau kau tak nak bangun.. Aku takot malam nie aku datang tempat kau aku baling terus handphone tu.. dear roomate please jangan buat macam tu lagi dekat I oke.. Elak pagi kau tak bernyawa je.. Ya ! maybe aku nie jenis orang yang tak suke kalau dikacau time tido.. woi ! tido tu nikmat namenye so mohon jangan ganggu nikmat aku yang sekejap tu sebab esok comfirm2 aku kene bangun pagi2 kan.. p/s : aku nie jenis liat bangun pagi so bagi aku pukul 7.30pagi tu kira awal and kelas pukul 8.00pagi.. belum gosok baju dan segalanye.. ^__^ (aku subuh 6pagi lepas tu tido balik)..Korang tau tak esok hari jumaat.. ada ape ? ? kebanyakkan budak matrik balik.. So what aku sayang matrix kot tu la pasal tak balik.. kire mari2 la kite duduk bertapa dekat penjara bertuah nie..sayang sungguh.. muahxxx !

   Eye ! aku nak story pasal pagi tadi.. 8.00-9.00 pagi ade kuliah ekonomi dan aku mati2 ingat kuliah math.. So aku fikir bile kuliah math aku boleh la datang lewat 5minit.. hello ! walaupon aku nie rock tapi make up tetap oke.. maksudnye pakai bedak.. keh keh keh ~ Aku dengan muke blurz nye masuk la kuliah dan tibe2 aku nampak ade la dalam 10 orang tengah dok berdiri dekat depan tu.. apakah ? aku kene duduk ke kene berdiri nie ? semua nye tengok dekat aku and what ? aku tak paham nie ? apakah yang perlu dibuat ? last2 aku pon berdiri la dekat depan sebab member aku kate kau datang lambat.. oke ^__^ Aku pon buat la muke tak bersalah.. hehe~ pensyarah tu pon kate " ada2 sape lagi yang belum datang ? ".. aku pon tengok la pintu sebab kedudukan aku hampir dengan pintu.. pintu tu bukak sikit.. aku amik keputusan tutup pintu tu.. what ? pensyarah tengok aku lepas tu senyum..salah ke aku buat ? Sebagai denda untuk kesalahkan tu dia suruh kiteorang buat ayat " saya berjanji tidak akan datang lewat lagi " x100.. hahahaha~ Kanak -kanak riang.. #sakitjiwe.. dalam mase 1jam kuliah dia tu aku duk buat.. hahaha~ pukul 3petang baru aku hantar.. hehehe~

   So akak nak cakap nie.. jangan lah kite dapat lambat ke kuliah atau pon kelas.. tak baik..hehehe~ pensyarah tak suke.. nampak tak macam skema dekat situ.. matrix memang macam tu pon 50% sekolah 50% universiti.. So redo je la aku..

FizaZaba

3 comments:

Amirul Verdasco Nadzri said...

best wo matrik.. stress tp best. tapi masuk U lagi enjoy, hahahaha....

diana said...

lama nya tak singgah baca blog fiza nih..dah masuk alam kuliah ye??
dulu baca story fiza pasal sekolah kali ni pasal kuliah..

belajar rajin2 fiza...:)

wunny said...

alala kesiannya dia..

About Me

My photo
Nur Hafizah Binti Za'ba, 21 Tahun. Aku mula berbloging dari umur aku 16 Tahun mean 2010. Kenapa ? Sebab aku suka menghayati dunia yang indah dan ianya tercemar disebabkan wujudnya KAU.