Hey ! Welcome to BSBG World

Wednesday, May 29, 2013

Sedih

  Assalamualaikum.. Memandangkan sekarang nie da habis matrik so aku ade masa la nak update blog nie.. sebenarnya tak sangka la bile bukak blog still ade orang nak komen..HAHAHA.. thanks *senyum nampak gigi kuning untuk awak..Oke sekarang nie nak update blog cerita pasal diri sendiri je.. Cerita sedih kite la katenya..Serious nak muntah *gedik siaaa

  Sebenarnya menjak cuti nie rase sedih tu banyak mengudang di dalam hati lah.. what ? first, fikir pasal result matrik sem2 nie.. rase macam tak oke je.. takot sangat.. ya ! takot teruk dari sem1.. first sem dulu dapat 3.92 so i hope sangat yang kali nie dapat 4flat or 3.80 keatas please ! 

  Second, memandangkan hari tu tak dapat temuduga upsi, so rase drop/down and sewaktu dengan nya.. Jadi terpaksalah aku tukar rancangan.. HOPE kali nie jangan la kecundang.. please ! doa la jawapnye.. Tapi walaupon sedih aku takde la sampai nak nangis gile bagai.. why ? penat la nak sedih gile-gile nanti aku yang penat..HAHAHA

  Lastly, ermm.. bile balik rumah ingatkan nak spend time with kawan2 sekolah dulu tapi rase macam mereka lupekan aku je.. sedih kot ! sumpah aku cakap, walaupon aku duduk matrik ade kawan yang best-best tapi dalam hati nie tak pernah langsung lupe dekat kawan sekolah dulu.. korang ade tempat khas dekat hati aku nie.. wah ! rase macam tacing lebih pulak nie.. tapi nak buat macam mane kan, itu la namenye lumrah hidup..

  So, sekarang nie aku just duduk rumah bertapa je.. jadi batu kejap.. HAHAHA.. tapikan aku nie jenis tak pandai nak berkawan.. kawan sikit je kot..pakwe ? HAHAHA lagi la takde.. so cita-cita baru umur 20tahun aku nak ade pakwe dimane pakwe tu adalah lelaki yang akan jadi suami aku nanti.. Geli siaa ! HAHAHAHA

P/S : Sedih itu adalah penyakit hati yang diturun kan oleh ALLAH.. Kite sedih disebabkan tiada rase bersyukur bukan disebakan takot akan ALLAH.. ALLAH tahu ape yang terbaik untuk hambanya.. Pastikan lepas nie jangan bersedih lagi =)

  

  

1 comment:

FairuzAqilah said...

takpe lah, mungkin takde rezeki lagi.. insyaAllah, nanti ada lah tu tawaran mana2.. jangan berhenti berusaha dan berdoa.. pasal kawan2 tu, contact lah slow2.. maybe sebab dah lama dah jumpa, tak keep in touch.. hopefully, everything's gonna be ok.. chill! :)

About Me

My photo
Nur Hafizah Binti Za'ba, 21 Tahun. Aku mula berbloging dari umur aku 16 Tahun mean 2010. Kenapa ? Sebab aku suka menghayati dunia yang indah dan ianya tercemar disebabkan wujudnya KAU.