Hey ! Welcome to BSBG World

Sunday, April 24, 2011

Justin Bieber Kentut ! ! !

Justin Bieber ! ! kau pikir aku suke sangat ke dengan kau ! ! aku dah naik muak, tiap kali bukak facebook ade je muke justin bibik kat wall.. suda wey ! ! kang aku delete acc facebook aku sendiri.. bla la kentut ! !


justin bieber : kenapa kecik sangat nie ? agak-agak bile aku nak sunat ae ? kasi bergetah sikit !



justin bieber : cute x saya sekarang ? 


justin bieber : arghhhh ! ! saya akan bunuh awak esok !!!!


justin bieber : inilah hasil selepas membuat pembedahan.. makin cute kan ! saya tgk sndri pon takot..


justin bieber : ape macam nak rase kew ? tempah cepat ! !


justin bieber : jangan la minat saya ketat-ketat sangat.. saya da berempunye la.. saya tak layan awak semua..



selena gomez : dia saya punye ! sape nak dia, langkah mayat dia dulu okey !


baik la entry kali nie.. kompem kene kutuk abis ! ! tu la pasal saya love kat abg justin ! muahxxxx ! ! tapi sebenar nye justin yg suruh aku buat entry nie.. selalunye org kate.. kalau tak suke justin suke hati kau la, tak payah la kecoh2.. okey ! skrg nie suke hati aku la ! hahahak ! aku tak kecoh pon.. kalau kecoh da lame aku report polis kan.. hehehehe !

jangan la marah saya.. saya just jujur je ! !

8 comments:

nub said...

hahahahahaha. ceq suka ceq suka

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

hahahaha ! bagus2.. ade jugak penyokong !

MohamadNasiruddinBinAmir said...

haha..lwk lh. =)

MohamadNasiruddinBinAmir said...

haha..lwk btl. =)

Stupidot :) said...

ish, tak baik lah. Saya pun tak minat dia jugak. Tapi taak bermakna kena tulis macam ni kan?


Maaf. saya tak berapa suka sebab saya rasa, entry ni cukup kejam bagi JB.

Amirrah Zawani said...

ramai yg minat JB..

Ayuraza said...

hahahaha..amenda la justin jadi gegirl..klaka siot..

syeRAWRR bieber said...

kentut weh kentut!

About Me

My photo
Nur Hafizah Binti Za'ba, 21 Tahun. Aku mula berbloging dari umur aku 16 Tahun mean 2010. Kenapa ? Sebab aku suka menghayati dunia yang indah dan ianya tercemar disebabkan wujudnya KAU.