Hey ! Welcome to BSBG World

Saturday, April 16, 2011

Result Exam Bulan Lepas


Baru je dapat result untuk exam bulan lepas.. nak kate teruk, tak la teruk sangat. nak kate bagus, tak la bagus sangat.. Jadi maknenye biase2 je.. sebenar-benarnye aku kecewa jugak la dengan result kali ni berbanding dengan result exam bulan lepas.. GMP aku bukan main jatuh lagi dulu 1.8, tapi kali ni 2.5.. adoi ! makin kecil makin bagus.. Setan.. tapi paling teruk 8.0 la.. tapi takde la aku sampai nak bunuh diri..! okey ! nie la result aku :

Bahasa Melayu : 71 A-
Bahasa Inggeris : 40 E
Math Moden : 98 A+
Scienc : 65 B+
Sejarah : 83 A
Agama : 60 B
Ekonomi Asas : 84 A
Prinsip Akuan : 90 A+
Add Math : 94 A+

Ergh ! BI aku sangat la teruk.. macam mane la aku nak baiki lagi.. sebab BI GMP aku jatuh gile2 tau.. sedey nie.. ape la aku harus buat ! tlong ! agama pon aku sengal gile.. budak-budak nie bukan main senang la dapat A tapi aku haram jadah ! yang SC tu, aku memang tak paham sangat.. eye la ! jiwa saya bukan jiwa sanis.. hahahak ! tapi ape-ape pon aku akan perbaik semua sekali.. kalau boleh semua A+.. ceh ! bajet nak hebat ! 

OMG ! ape la yang patut aku buat sekarang.. aku rasa jantung... kurang ajar !




4 comments:

fairuz said...

huhu. kire ok lah tu. tapi, sains ngan bi tu kene ok lagi. goodluck! :D

twinkle twinkle said...

markh mathmode kite same :D

Puteri Iqa Izyan said...

wahhh...hebat2.

tapi yang eng ngn sains tu kne byk buat latihan lagi okeh ;)

hana said...

workhard lg dear..!yg lain sume bagus.tgl tumpukan lebih ckit kat bi, sains n agama. akak dulu pun xbagus cm adik.chaiyok2!

About Me

My photo
Nur Hafizah Binti Za'ba, 21 Tahun. Aku mula berbloging dari umur aku 16 Tahun mean 2010. Kenapa ? Sebab aku suka menghayati dunia yang indah dan ianya tercemar disebabkan wujudnya KAU.