Hey ! Welcome to BSBG World

Monday, April 25, 2011

Gentel berlakon macam orang bodoh ! kompem dapat no last ! tahniah !


ah ! macam letak kaki kat kelapa sendiri je.. malu gile gile gile ! baru je ais buat persembahan drama kat sekolah tadi.. konon nye semperna bulan bahasa.. tapi gentel aku cakap ! macam kentut ! kite org memang langsung tak prepare ape2.. haram jadah la aku cakap ! lepas tu nak mintak out cikgu tak kasi pulak.. so main sebat je la..

Aku dari mule sampai abis, rase macam bodoh gile.. nak je aku maki sorang2.. tapi ape kan daya kan.. mase tgk berlakon tu, aku gelak je.. abis skrip pon lupe.. so kite org macam bual sendiri la.. suke2 je cakap.. teruk kan.. mase tu aku pk ' bile nak abis nie '.. plzzzzzz ! ! sakit aku nie ! !

* * * * * * * * * * *

Mase balik sekolah tu, aku pk nak makan kepsi.. kurang2 nak beli dinner plate dengan cikencop ! ! wah ! tamak gile minah gemuk nie.. abis perut tgn lapar, tapi duit takde.. sian kan.. so sape yg tgh hutang dengan aku, bayar plzzz ! (terbalik)

Sebab boring gile.. aku pon layan je lappy nie.. lagi pon aba mak takde kat rumah.. time tgh syok main lappy, aba pekek ' ija , nisa ! ! nak kepsi tak, lambat abis ' aku dengar kate-kate tu, cepat aku lari turun tangga.. akhirnye duit aku x terbang pon.. 


tapi sekarang aku tetap nak makan kepsi cikencop ! ! erghh ! ! geram nye ! !

4 comments:

twinkle twinkle said...

sabar sabar2 :)

Puteri Iqa Izyan said...

sabar dik
:D


makan kepci best2 ^_^

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

hamzah ian said...

nasib baik hang bagitau

About Me

My photo
Nur Hafizah Binti Za'ba, 21 Tahun. Aku mula berbloging dari umur aku 16 Tahun mean 2010. Kenapa ? Sebab aku suka menghayati dunia yang indah dan ianya tercemar disebabkan wujudnya KAU.