Hey ! Welcome to BSBG World

Wednesday, May 4, 2011

Contest my dreams wedding



tengah bosan2 tadi aku gi la terjah blog org2 lain.. last2 jumpe 1 contest nie, macam best je contest nie.. so aku pon join je la.. kalau korang nak join nie link nye : Contest link 
ok skrg nie aku nak mule aku punye karangan sudah ! hahahahak ! jgn la tergelak.. impian kawen aku besar tau.. yang penting akad nikah semua ada la.. wajib ! saya org islam.. tapi saya nak tema kawen sy bertemakan org putih or korea.. mesti hebat kan..

Aku nak majlis kawen aku mule pukul 8.00 pagi.. biar cepat2 sikit.. lepas tu habis petang dalam pukul 4.00 ptg.. sebab lepas abis majlis kawen tu kite org terus pegi honeymoon.. naik kerete mewah yg x berbumbung.. hehehehehe ! aku nak gi honey moon kat korea... lantak laaaaa ! ! okey ! !

first sekali, ialah pasal baju kawen.. aku nak warne putih je.. biar nampak suci.. macam kat bawah nie.. tapi mesti kne reka sikit untuk tutup aurat n pakai tudung..kne lengan pnjg.. lepas tu tutup la rambut.. hehehe.. yang laki pakai sut hitam, dalam wrne putih..biar nampk segak.. aku harap laki aku hensem la.. contoh : 






Secondly pulak, pasal place.. aku nak cool je tempat tu.. ada icon, sejuk sikit...sepesen macam kat bawah nie.. mase tu tok kadi nak nikah kan aku.. semua org tengok.. lepas tu sarong cincin.. nak yg mahal dan bermutu.. x nak yg tikam punye.. murah dan hodoh ! ! lepas tok kadi da nikah kan ade.. kite org nari berdua sambil, ada org main piano untuk aku dan dia.. waaaahh ! sweet !


OMG ! so cantek gile bapak ! ! tapi yang penting aku org islam.. cool kan tempat nie.. okey2.. cincin pulak.. cincin nak couple punye... macam kat bawah nie..

OMG ! sweet nye ! sakit hati tengok ! ! plzzz la.. aku nak cincin ini ! ! ! ! ! ! ! !

Okey2 ! sabar2.. lepas tu card kawen pulak.. aku nak yg comel je.. kalau org dapat card tu pon, tengok kulit terus rase nak pergi.. hebat ! ! 

Cake pulak ! yang penting cake tu rase sedap gile babing.. bertingkat-tingkat.. siap bley simpan sampai 1 bulan.. like ! !  aku nak perisa vanila.. lepas tu laki aku suap kan untuk aku.. mase tu aku malu2 kucing la... hahhahaahhak !


cupcake nie pulak untuk tetamu.. hehehehehehe ! ! nanti tetamu bley la makan sorg sebijik.. perisa coklet dan strwberi..yg besar i punye okey !


lepas tu nanti aku nak main baling-baling bunge, biar kene muke korang.. padan ! ! ! hehehehe ! bunge yg comel untuk hati yg comel !


Lepas korang da penat tgk aku kawen.. kite jamuan la.. set jamuan macam kat bawah nie.. meja bulat.. lepas tu pengantin nyanyi.. hahahahahak ! makan mesti la sedap da lazat..


lepas penat, aku da laki aku pon terus pergi honeymoon berdua.. hahahahahahk.. pakai kereta yg boleh bukak bumbung ! ! peh ! best gile.. sweet kan kalau macam tu..


aku da carik kete takde bumbung.. tapi tak jumpe ! sorry !

harap 1 hari jadi realiti.. hehehehehehehe! gatal

3 comments:

Puteri Iqa Izyan said...

wahh.tinggi angan2 nih. :D

btw, wedding dress tu cantek!! ^_^

Ieka Zaliekha said...

wah fiza! cepat2 la kawin . HAHA aku nak kau taon depan da kawin .. hehe xP!

blog red apple said...

terima kasih sangat sebab join contest ini . Yaya follow blog ini balik okeyh Thanks for support my blog .

About Me

My photo
Nur Hafizah Binti Za'ba, 21 Tahun. Aku mula berbloging dari umur aku 16 Tahun mean 2010. Kenapa ? Sebab aku suka menghayati dunia yang indah dan ianya tercemar disebabkan wujudnya KAU.