Hey ! Welcome to BSBG World

Sunday, May 22, 2011

Zombies Kacau Exam Aku

Sekarang nie EXAM WEEK ! tapi da dua minggu berjalan baru update sekarang.. bukan malas tapi busy kot.. takde best nye EXAM nie, juzt menderite je.. aku rase aku tak akan dapat nombor 1 lagi la.. Paper semua hancur kot.. Nak sedih buat ape, aku yang rancang semua nie.. terime je la.. tapi aku still target top 5.. insyallah !  aku boleh kot.. 

Tapi  semenjak dua menjak nie aku suke sangat main games nape tah ? lepas tu main games kanak ynag cute2 gitu.. games zombie vs plants..




Korang tengok pon macam best kan... bab yang paling best tanam pokok la.. cute je ! suke aku.. tapi tengok macam games kanak2.. tapi lepas da main.. susah jugak kot.. okey ! jum la download..

esok aku tak sekolah.. moral maaaa !

3 comments:

syAzAnA said...

syaz pun main gakk! HAHA

nub said...

oh aku pun sangap menatang ni.

BΛBYDIΣRΛツ said...

Saya pernah main game zombie ini . Memang best ohh ~ Melalaikan , hihi :P

About Me

My photo
Nur Hafizah Binti Za'ba, 21 Tahun. Aku mula berbloging dari umur aku 16 Tahun mean 2010. Kenapa ? Sebab aku suka menghayati dunia yang indah dan ianya tercemar disebabkan wujudnya KAU.