Hey ! Welcome to BSBG World

Wednesday, June 1, 2011

Blog Aku New Look, Blog Kau ? ?


Taraaaaa ! yes ! cun tak blog baru aku nie.. maksud aku selepas edit nie.. yang lepas bnyk bercorak kan ganas dan kehebataan ! tapi kali nie bercorak kan kegedikan dan kecomelan.. bukan kesialan tau ! tapi nape tah aku nak edit blog, sedangkan aku update pon jarang.. bosan dengan blog la tu.. baru 1 tahun berblog sudah bosan, belum berabad-abad lagi.. tengok je la ! pelik kan ! agaknye aku nie suke main edit kot.. jadi sape nak edit blog jumpe la aku ! hehehehe !

Lepas da edit blog nie, baru la bersemangt nak update ! yaaah ! setiap hari nak update la ! macam dulu kala ! tapi kan, sekarang nie nak update pon takde idea ! nak tulis ape pon tak tau ! tapi dulu, peh ! pnjg2 kot.. rajen sgt ! idea pon bnyk ! skrg ! hancur ! tu la pasal karangan teruk... ape la Fiza nie ! benci tau saya ! 
comel tak header saya ? ? kalau nak macam tu contct la saya ! ! hehehehehe ! follow la saya okey ! ! aku gedik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! undi SEPAH ! ! ! 

12 comments:

NURUL AINI NORAZMAN said...

comel header,.funky gituuu,.=))

maisarah aiman said...

comel blog ;)

Tehuzz said...

cantik sangat

twinkle twinkle said...

rajin nye edit :)

wunny said...

haha comel gilaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

Rafi Nilhan said...

nice..pinky..cukup garang..

hahaa

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


no wonder la nmpk lain sikit dr masa dtg sini dulu..ok la tuu.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

adrinaqamarina said...

nak eskrem kaler pepel tu please!


ha ni baru cerita giteeeew! hehe.


yeay! sepah sepah sepah! jep!

Syuk Ry said...

nice lah blog ni.. keep blogging yer...
BERSEDIA UNTUK PS4

amalina sahaja said...

comelnyaaaaaaaaaaaaaa. serius!

nohoho =) said...

nice blog...comel2

Adam Narzuan said...

nice blog... teruskan mengedit jer.. jangan mengedik.. hahaha.. adam gurau jer...

About Me

My photo
Nur Hafizah Binti Za'ba, 21 Tahun. Aku mula berbloging dari umur aku 16 Tahun mean 2010. Kenapa ? Sebab aku suka menghayati dunia yang indah dan ianya tercemar disebabkan wujudnya KAU.