Hey ! Welcome to BSBG World

Thursday, June 2, 2011

Aku Tengah Semangat Nie !


Baru je balik kelas math mode n add math.. ah ! bley pecah jugak kepala otak kalau belajar math je.. pakai je la aku ni minat math.. so kau pon da dapat markah math kedua-dua nye.. kecewe jugak la dengan markahyang aku dapat tu.. kalau bley nak lagi power.. nak kalah kan budak cina yg kelas 5A ! eye la aku nie kelas ke-3.. 5C ! 5 Cekal ! ! tu la hati aku cekal... kenapa budak cina mesti pandai ae ? pelik la aku ! jeles tau.. so macam mane care nak pandai ? ? ? ? ? ? ? tolong sayaaaaaaaaaaa ! !

Markah yang aku dapat untuk Peperiksaan Setengah tahun nie tak la sehebat ujian.. ujian, keluar bape topik je.. so senang nak cover.. tapi pekse keluar banyk kot ! mati tau saya ! ! jadi konklusinye :

Math Mode : 81 A
Add Math : 55 C+ kannn....................

Aku da try sedaya yang x berupaya.. tapi gitu je dapat.. eye la mase exam baru nak stdy ! mmg carik nahas.. tapi sebenarnye add math aku teruk yang frm 4 punye.. ah ! Fiza ! anda boleh berusaha kot ! tangga masih ade ! lif pon bley pakai...

Tadi chat dengan Mirul.. bley pulak berbincang pasal belajar.. tibe2 bersemangt pulak ! rase macam nak stdy je ! ! Tengs Mirul ! ! ! kite same2 motivasi diri yok ! ! aku nak kesukaan mase amik result nanti ! 


Bye ! saya nak stdy kot ! tapi nasi ambeng nie sape nak makan ? ? undi sepah ! ML20 SEPAH ke32999 !



8 comments:

HAFIZAL said...

cuba lg..... usaha dengan lebih kuat. byakkan study...

Ayuraza said...

ok la tu..akak dulu dapat kredit pun dah bersyukur..sebab memang jenis otak jem gila babeng bab mate2 nih..heheh

twinkle twinkle said...

insyaALLAH,,ty spm btul2 a+

PUTERI NATASSIA said...

okey la tuhh adekk .
jngan cepat giveup okey .akak dulu pun jenuh strugle , last2 . .hampeh=.= tapi still bersyukur sebab tak fail eventhouh just credit untuk addmath. :)

Zulfahmi Abidin said...

ko jgn down sgt. pikir negative jer dye lagi power meniru la tuh. tak pon bawak toyol.^_^

fara said...

Add math mmg susah kan :)

Adda said...

okay lah tuh . Add Math tuh nanti mesti B or A waktu SPM . pointer dia boleh turun :)

Jerung Gergasi said...

usaha gigih sikit lagi. sy form 4 add math agaknya tak pernah lulus kot. tapi alhamdulillah spm dapat gak A. hehe. boleh baca pengalaman spm sy dulu:

http://www.izzudin.com/2011/03/teringat-zaman-ambil-spm-dulu-kala/

hehe gud luck ok!?

About Me

My photo
Nur Hafizah Binti Za'ba, 21 Tahun. Aku mula berbloging dari umur aku 16 Tahun mean 2010. Kenapa ? Sebab aku suka menghayati dunia yang indah dan ianya tercemar disebabkan wujudnya KAU.