Hey ! Welcome to BSBG World

Friday, August 12, 2011

Saya Nak Trial SPM ! Doakan Saya Okey !

Assalamualaikum semua.. da lame tak update blog.. tak tau nak stroy ape kat u all.. Nanti bosan pulak kan.. tapi ade aku kesah.. macam biase la, kalau aku update mesti nak cite pasal stduy je.. bajet macam aku sorang je amik SPM tahun nie.. tak tau sebenarnye beribu-ribu.. nak sangat tak guna..

Macam budak2 johor tau, bahawa trial SPM 2011 lepas raye.. yes ! betul2 lepas raye.. so klonklusinye, nampak sangat tahun nie aku tak raye.. wa 'happynye saya'.. benda yang same berlaku macam PMR dulu.. tapi la kan.. raye pon bukan la best sangat.. duit raye pon da takde.. kalau makcik-makcik tengok muke aku mesti dia cakap aku nie makcik2 jiran sebelah rumah dia.. standnt tu je ke aku nie.. OMG ! perlu ke aku buat rawatan spa esok ?  ?

Aku pon pelik tengok aku.. kadang-kadang belajar sampai pukul 12.00 tengah malam.. kadang2 1 jam je da bosan.. benci nye... Awak trial around  the corner.. so what must i do ? ADD MATH, AKAUN, SEJARAH, EKONOMI, ENGLISH and any more.. gila siak ! wa takot wa tak sempat je nak stduy SEMUA tu.. otak aku ada berapa GB je kot.. atau tak sampai pon.. Awak saya nak sangat masuk MATRIXXXX ! nak sangat2.. saya nak bebas dari sekolah dengan gembira.. dengan tangisan yang gembira.. saya nak mak aba bangge dengan anak dia.. tu je kot.. x lebih dari tu..

Jadi awak rase saya boleh buat ke ? sabar ! saya target trial nie 5A 3B 1C je kot.. ceh !!!!!!!!!!!!!!! SPM target 8A 1B.. sekian ! saya dah tulis kat kertas.. aba saya dan tandetangan.. aba saya banyak keluarkan duit untuk tengok saya berjaya.. saya risau kalau saya tak dapat nak gembira kan dia.. ALLAH saya mohon! subjet yang paling berhantu sekali ENGLISH la.. nak dapat kan C susah betul.. teruk kan.. saya usaha untuk baiki.. tapi takot x akan terbaiki.. ketuk kepala saya kuat2.. sudah !

Okey ! tibe2 aku rase aku bebel macam dah cukup panjang.. sudah la sampai di sini sahaja bebelan bidadari garang nie.. selamat berpuase ! peace !

Bagi la saya kate2 semangat ! hahahahaha !

7 comments:

amir smuff said...

gud luck =) praktis make perfect.. =D

ila said...

yeah spm lepas trial.
ermm seram la..
johor jugak kn?
lau tau soalan2 spot gtau la ea.
mekasih

cik mumu :) said...

gud luck sis ! ummu nk trial pmr . pehh , gerun seyh >.<

mish cokat said...

uu~gud luck yaa ! ^,^

QuiNn ZhOuRa said...

gud luck adik!

berusaha+tawakkal okey

sitihalisa said...

All the best dear :)

sitihalisa said...

All the best dear. :)
doa, itu yang penting ^_^

About Me

My photo
Nur Hafizah Binti Za'ba, 21 Tahun. Aku mula berbloging dari umur aku 16 Tahun mean 2010. Kenapa ? Sebab aku suka menghayati dunia yang indah dan ianya tercemar disebabkan wujudnya KAU.