Hey ! Welcome to BSBG World

Tuesday, September 27, 2011

Cerita Pasal Pakwek Kite Jeew


Semua orang ade pakwek.. saya pon nak pakwek jugak la... nak jugak panggil babik babik.. nak jugak update status kat facebook ' i miss u ' setiap 1 jam.. nak jugak letak gambar pakwek saya yang pakai spec itam dekat facebook.. kalau boleh nak tukar DP muke pakwek saye.. sweetkan kawan2.. lepas tu tak lupe jugak dengan letak gambar pakwek saya kat blog.. lepas tu kat bawah gambar tu nak tulis ' i love u '.. ala sweet nye.. untungla kite kan nanti.. Lagi satu kite nak nak cakap kat pakwekdia la orang yang kite paling sayam kat dunia nie.. eye la mak abah kite tak de la penting macam pakwek kite nanti.. setiap hari hantar kite gi sekolah dengan motor buruk dia.. ronde  satu taman sampai 10 kali.. eye la bawahnye slow je.. lepas tu tiap kali mak or abah mara kite, kite ngadu kat dia... lepas tu kite cakap macam nak lari gi rumah dia.. ala ! awak2 nie untungla kan...

Sebulan kemudian...

Kite mencik pakwek kite ketat-ketat.. kite nak update kat facebook maki-maki beliau.. muke hodoh ! badan gemuk lepas tu bau taik babik goreng ! muke hitam macam kene simbah dengan air longkang ! kenapa aku kenal dengan manusia macam kau.. BERNAFSUKAN BINATANG ! babikkkkkkknye awk nie.. janji taik yang awak kasi kat kite... bencik awak 4ever n be ever and never say never..

Keesokkan hari.....

OMG ! i miss him like crazy.. mule la ayat jiwang2... kenapa awak buat saya macam nie... i love you tau... cinton saya terhadap awak tak pernah padam walaupon saya dah pakai pemadam fabekastil  dan setedle... jename baru dari timur lester tu laaaaaa ! omg ! gile jadinye saya...

Keesokkan hari lagi......

Sijil Pelajaran Malaysia................... Terima kasih !

Hidup ini macam asikrim, nikmatilah ia sebelum ianya cair..

3 comments:

wunny said...

itew sayam pakwek itew ketat-ketat awww..
hahaharemm..

- lama tak singgah sini. makin comel belog nih! :D

syeRAWRR said...

kite dah takdekk pakwekk la awakk! so kite tak terasapong!! ahahaha

terbaikkk dooo . !

ayen saad said...

menarik.

About Me

My photo
Nur Hafizah Binti Za'ba, 21 Tahun. Aku mula berbloging dari umur aku 16 Tahun mean 2010. Kenapa ? Sebab aku suka menghayati dunia yang indah dan ianya tercemar disebabkan wujudnya KAU.