Hey ! Welcome to BSBG World

Wednesday, December 14, 2011

New Journey

Series da lame gile tak update blog.. eye la sebuk dengan exam SPM.. lepas tu nak edit blog tapi semuanye da lupe.. lagi pon sekarang da x pakai blog yang macam dulu.. semua orang da tukar pakai blogskin.. so nak join la sekali.. but lagi la x pandai nak edit kan.. jalan menyelesaannye aku just copy je blogskin yang dak2 nie da buat.. but aku edit la sikit.. tak kan la nak same 100%.. 


Blog skin nie la yang aku copy.. Masi oke.. Lettha


Wara ! nie pulak hasil aku condem2.. aku pening jugak la dalam mengedit.. credit untuk Syera..

Aku edit blog just nak nampak cantik sikit.. tapi bende yang aku harapkan adalah orang lain bace entry aku.. now boleh la aku post entry.. mengkritik dunia yang penuh hipokrit nie.. Dengan pelbagai gaya hidup yang serba moden.. Perperang mulut tanpa berhenti.. Fitnah dan pelbagai tanda tanya yang perlu diungkap.. semua nye mistik belaka.. takde sape mahu mengaku salah.. semua nye mereke yang betul.. Bile akan berakhir ? bile dunia tiada sempadan ? bile matahari mendiamkan diri ? Jadi hayatilah entry seorang gadis yang baru meniggalkan alam bersekolahan dengan sejuta impian.. harapan ? permulaan ?

This is my new style, new story, and NEW LIFE..
Without me ? everthing can be STOP !


5 comments:

Ienaz Alia . said...

same like me , gina skin Lettha habistu edit bagi lain , hehe visit my blog ~

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

lenaz Alia : hee~ biase la tu..

cik mumu :) said...

Nice meyh ! HIHI

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

cik mumu :) : masi !

HazHand said...

cantik pulak blog nih! credit to you!

About Me

My photo
Nur Hafizah Binti Za'ba, 21 Tahun. Aku mula berbloging dari umur aku 16 Tahun mean 2010. Kenapa ? Sebab aku suka menghayati dunia yang indah dan ianya tercemar disebabkan wujudnya KAU.