Hey ! Welcome to BSBG World

Friday, September 17, 2010

Edit Blog Buruk

omg ! ! kau nmpk x aku nie ! ! nmpk tak ! ! aku sgt+sgt+sgt penat edit blog smpi x tdw.. kowg byg kan la penat nye aku nie ? ? ( x de la penat sgt ).. adoi ! bnyk lagi aku lom siap kan nie.. hem ? ? taon bile la sial edit blog nie.. esok ? ? luse ? ? taon depan ? ? enth la aku pon x tau.. aku rase nak tdw la sknk nie cos mate da nek kew hidung.. yellow mne kau hah, aku x sbr nak peluk like berjizna lepas 2 kesat air liur kau.. hee~ sebelom 2 :

hello2 ! ! mak cik2 n pakcik2.. aku nak tnye nie ! ! spe2 pndai edit blog 2 tolong la aku nie.. aku kurang pandai dalam bab7 tajuk- pengeditan blog.. so ajar2 la aku nie ! ! hee~
kowg bace kan ape aku taip nie ! ! bace x? lw x bace, bace sknk.. hee~ so sknk nie aku nak nyanyi sikit tok aku :
tido la tido....
diriku jgn menangis....
pejamkan la mateku sknk....
tido la ku dalam empayan....
hee~ best x lagu aku..best kan.. spe kate x best gi gali kubur tok kau la ! ! hahahahak !!

6 comments:

twinkle twinkle said...

ahha empayan tu ape?

Nur Hafizah bte Za'ba said...

empayan 2 mcm 1 mangkuk yg besar !
aik !
hehehe

misshanna said...

nak edit ape ?

Nur Hafizah bte Za'ba said...

post title?
hee~~

misshanna said...

nak letak background kat situ ?

Nur Hafizah bte Za'ba said...

yap ! ! npe tah x boleh !
sedey !

About Me

My photo
Nur Hafizah Binti Za'ba, 21 Tahun. Aku mula berbloging dari umur aku 16 Tahun mean 2010. Kenapa ? Sebab aku suka menghayati dunia yang indah dan ianya tercemar disebabkan wujudnya KAU.