Hey ! Welcome to BSBG World

Saturday, September 4, 2010

malam bute?? ( tak tau nak 2lis tajuk ape? )

sumpah aku wndu gilew nak 2lis blog waktu2 mcm nie!! tgh malam yg bute.. sian kan malam jadi bute.. adoyai!! lantak ape aku sme malam.. nak bute kew nak rabun kew ? ade jiran aku nak kecoh.. tak de kn.. huhuhuhu.. oit!! baru jew td dgr bnyik loceng jam mak.. mak bngn masak sahur kot.. dy nak masak ape ae?? ayam pnggn, KFC, ciken cop, popcon.. waa!!! best nye aku anak owg kaye ape..( sdgn kan sahor selalu makan kicap jew kn ).. .hehehe.. aku tak tau la nak cite ap.. tpi aku pon wndu sgt nak 2lis blog mcm nie.. mcm nie 2 mcm ape?? adoi fiza nie cakap jgn la rupe owg keling!! okey!! mksd ank raje nie 2lis blog yg pasal ape yg jadi ari nie.. ade phm ank2 kecikyg comot..heheehehe..

sekolah :
td ari last sekolah.. waa!! best nye ari last..cuti smpi bile2 kew.. otak kau!! cuti 2minggu jew lw mengikut clnder tpi lw ikut nafsu aku nak jew aku wt cuti smpi bile2.. muak la blja jew.. buku pon da benci tgk muke aku yg comel nie...hahahak!! tpi katil bntal yellow suke nan aku..aku pon suke sme dowg..hehehe!!

woi!!! raye lagi 1 minggu cok!! nak nyanyi nak nyanyi :
selamat ari raye
aku pose tak smpi sebulan
setaon hnye sekali meraye kan ari yg mulia ini
selmat ari raye!!!!!
jgn lupe kasi duit raye( bese dan mcm babun laut pon nak duit raye ape!! )
waa!! best nye aku nyanyi..tpi npe ade yg mcm sakit telinge ae?? are u okey?? huhuhu..

tpi kan t mse raye wndu kat pose lak kn.. sbb ape?? sbb mse pose makan nye best!!! huhuhu.. ala tpi aku mse pose keje aku balik sekolah tido smpi kol 5.30pm.. lepas 2 mndy solat baring2 smpi buke.. tak gune pnye ank.. tau la ank raje tpi tak pyh la rajen mcm arwah nye.. hahahahak!!!

adoi penat la bebel2 jew.. airi liur pon mcm nak abis jew.. bek aku amik lagi stok air liur kat ____ ( isi tmpt kosong )..hem?????????hehehe.. da la 2.. aaaaaaaaaaa sbr2.. aku nak cakap aku tak tdw sbb aku men game sudoko .. ala yg 6ber2 2.. tau tak!! aku mmg gilew la lw jumpe bende 2 msti nak men smpi abis.. i like!! huhuhu..


try la di rumah2 anda okey!!! baikdo baikdo!!


About Me Myspace Comments

6 comments:

twinkle twinkle said...

xsuke main soduku,,pening 0,-

Nur Hafizah bte Za'ba said...

suke kan la!!
sudoku best ape!!!huhuhu

yui92 said...

hahaa mana bole cuti sampai bila2... =p

Nur Hafizah bte Za'ba said...

huhu!!
nak jugak!!

MARKONAH ALBUKEKE, said...

baikchok baikchok ehh cm tuu ek ? haha

Nur Hafizah bte Za'ba said...

abis cakap bachok!!
kng pelik lak!!

About Me

My photo
Nur Hafizah Binti Za'ba, 21 Tahun. Aku mula berbloging dari umur aku 16 Tahun mean 2010. Kenapa ? Sebab aku suka menghayati dunia yang indah dan ianya tercemar disebabkan wujudnya KAU.