Hey ! Welcome to BSBG World

Sunday, September 19, 2010

Selamat Hari Jadi Syera !


bear yg comel ! ! baby ! !


Nie la kupon sy ! ! tamat tempoh pade 31.12.2010 ! !comel x?

Nie belakang kupon 2 ! ade ayat2 skit ! ! hee~

hari nie bufday bestiee aku.. spe ? ? nursyairah binti zuraini .. nme 2 sebijik mcm name kat ic surat lahir n paspot dy.. tpi aku x wish dy pon cos aku sje je.. padan muke dy.. aik ! bukan2.. sbnrnye aku sje mara2 dy lepas 2 maki2 dy..hahahak ! ! aku nak kasi kejutan tok dy.. bagus tak idea bodo aku 2..hahahak ! ape2 je la..

bufday dy aku x kasi ape nah pon juz kasi bear comel n kupon happy bufday..penat tau aku wt bnde 2.. aku prnt pic2 comel n huruf2 2 semua..lepas 2 men tampal2..mcm nak putus jari aku wt kupon 2.. tpi aku suke la tgk kupon 2 sgt comel ! ! hee~ so hargai la keje aku okey ! tpi kan pk2 balik mcm aku kapel jew nan dy smpi nak kasi bear da mcm laki.. aku laki kew? omg ! !

nyanyi :

happy bufday 2 you
happy bufday 2 you
happy bufday 2 syera
happy bufday 2 you ! !

esok aku rase nak gi uma syera cos nak kasi bear n kupon 2.. lagi 1 aku nak wt keje pa kat uma dy.. sial gampang cibai lancau punye keje pa.. tau hilang jew..benci la aku ! ! penat tau nak wt balik bnde 2.. sial nak mampus kan ! ! ikut kan hati nak jew aku lenyek kan semua keje pa 2 kat taik ! ! babi sial aku cakap ! ! tolong la.. senin da la nak sekolah n kne hantar kejew 2.. bodo nak mati la ! !sbr jew FIZA ! !

okey last sekali SELAMAT HARI JADI SYERA !


1 comment:

About Me

My photo
Nur Hafizah Binti Za'ba, 21 Tahun. Aku mula berbloging dari umur aku 16 Tahun mean 2010. Kenapa ? Sebab aku suka menghayati dunia yang indah dan ianya tercemar disebabkan wujudnya KAU.