Hey ! Welcome to BSBG World

Saturday, September 18, 2010

Wishlist

18092010
7.37am

ape ade pade hari esok ? ?nothng  ! ! hee~
ape aku nak bebel kan pg2 mcm nie.. hem ? ? pk pk pk ! ! okey ! aku dapat idea yg dtg dari pkcik smph uma aku.. sedey kan lw kite tau kite akan mati.. aik ! ! aku bukan nak cite pasal 2..x de kne mengene lngsng okey ! ! hee~ sje je sbnr nye pnjg2 kan entry aku nie sbb aku bukan ade stry sgt pon.. padan muke kowg ! ! hee~ men2 jew la.. ala 2 pon nak majuk kew.. ala ucuk2 mmg busuk pon ! ! hee~ okey FIZA anda kne series..

ape yg akan nak jadi lepas nek sekolah :

1. Jadi lebih rajen
2. Stdy gilew bapak
3. Jadi lebih bersiplin n x mo masuk bilik hem lagi ! !
4. Jadi lebih baik n xmo gado2 n x mo kasar ( pmpuan melayu nak pupus )
5. Dapt 6ber 1 mase pkse last taon

so korg jamah dpt x aku mareton smua wishlist aku 2 ? ? spe kat x mati aku keje kan..bek kate eye.. aku mara nie, x pasal aku jadi hulkogen.. ape 2? ? hee~ jgn la takot nan sy, sy juz bergurau sendi jew kat ari aye yg mcm nak ilang wrne nie.. ape la aku bual nie.. sawan la.. aku kurang tdw la..patut la jadi mcm nie..

aku telan makan jamah kencing berak rase aku ley wt semua wish aku accept yg 6ber 4 tu.. susah la nak ilang kan sawan babi aku nie.. aku nak jumpe bomoh ley x ? ?

kisah silam :

mase baby bukan babi okey  dulu mak aba atok pkcik makcik owg kmpng semua cite aku nie kuat sgt nanes smpi lebih 10 kali jumpe bomoh.. tpi x bek2 gak.. atok kate lame la sawan nanes aku smpi mak aba nak bunuh aku..aik ! aku tipu jgn caye.. x kan la mak aba jahat sgt kan..kn mereke 2 syg aku gilew babing ! hee~ dalam 2 bulan la x silap aku.. ya betul ! ! aba kate aku nanes smpi semua jiran2 dtg tgk aku cos risau kot  ! hee~ mak kate lw aku nanes ade time..nak tau time nye bile.. mase tdw minum susu jew aku diam lepas 2 nanes balik..hahahahak ! ! so patut la aku paling degil kat fmly aku nieee !!!

back 2 the stry..aku harap aku ley wt yg 6ber 4 2..amin ! ! aku nak tdw la..

cinta itu tidak boleh di paksa
2 la my wish ! !


2 comments:

MARKONAH ALBUKEKE, said...

hidup fiza penuh dengan kemerepekekan. hahak

Nur Hafizah bte Za'ba said...

kemerepekkan ialah kebhgian bagi aku !
:p

About Me

My photo
Nur Hafizah Binti Za'ba, 21 Tahun. Aku mula berbloging dari umur aku 16 Tahun mean 2010. Kenapa ? Sebab aku suka menghayati dunia yang indah dan ianya tercemar disebabkan wujudnya KAU.