Hey ! Welcome to BSBG World

Saturday, January 8, 2011

Aku Sudah Gile Kuase !


Tadi kat sekolah ade Perjumpaan Agong Unit beruniform dan Kelab.. Memang pasang hati+ niat nak jadi ahli jawatan tertinggi dalam mane2 unit or kelab yg aku masuk la.. Selama 4 tahun aku sekolah menegah nie langsung 1 jawatan pon aku tak pernah sandang.. kompem markah koko aku 000 kan ! bagus la tu untuk masuk IPTA.. hahahak ! ketuk kepala aku plzzz !

Aku ahli Pandu Puteri.. korang tau kan pandai puteri ? kalau tak tau ketuk kepala sendiri.. hahak ! Memandang kan aku nie keco+ bising+ bermacam-macam lagi, cikgu turipah( guru penasihat pandu puteri+ guru kelas aku jugak ) dengan kuasa yang dia ade terus gi letak name aku jadi Setiausaha.. Bagus la tu ! happy la jugak kan ! tapi ! baru aku tau jadi SU nie banyak kerje.. padan muke aku ! aku kne lengkap kan buku laporan, minit  mesyuarat pon aku jugak kne tulis.. best tak aku ? dem ! lepas tu kne taip senarai name ahli kat komputer.. yesss ! pakai je ahli tak ramai sangat.. so tak la penat sangat aku nie.. happy ! ^__^

Lepas rehat perjumpaan untuk kelab dan persatuan.. aku memang dari tulen asli kelab sains dan matematik.. mule2 rase nak jadi AJK kat persatuan tu tapi tak dapat pon.. sedey la jugak.. tpi tak kesah sgt sebab da jadi SU unit.. budak2 nie suruh aku design baru untuk persatuan.. alamk ! kes berat la jugak kan.. tpi aku okey je.. nak jadi aktif kate kan ! ceh !

Tadi dalam pukul 9.00malam, aku on fb, macam biase ade warne merah2 kat atas kan.. hee~ aku pon bukak je la satu2.. tibe ade orng add aku untuk group kelab perfac atau kesenian ape tah ! yang hari tu aku gi uji bakat tu.. oowh ! aku dapat join kelab tu rupenye ! baru tau ! hahak ! so aku pon layan je la.. tapi masalhnye aku mane pegi perjumpaan agong kelab tu ! hahahak ! sengal betul ! lepas tu mirul cakap kat aku yang aku jugak jadi bendahari kelab tu ! hahahak ! padan muke aku ! so happy la dengan jawatan aku !

Sorry member kelab sains dan matematik.. aku telah curang dengan depa semua ! hahahak ! pasal design baru tu aku tak buat okey ! korang buat la sendiri.. hee~

16 comments:

Encik Tikus said...

wahaha dapat join tueee =)

nub said...

hahaha..curang naa....adoii....


haha

biskut said...

hahaha...bidadari garang,kecurangan tuh ok lagi tapi bab lepas tangan tuh yang tak ok..

niesh™ said...

join je semua :)

Zulfahmi Abidin said...

hahah.ko sebenarnyer gile kuase.kesian kelab sains n math tuh.tapi padan muke diorg.tapi keje SU mcm haram doe..penat gile.....^_^

Raji berkata said...

wahhh bgus2
ak dlu pengawas ;P
phtu pengerusi kelab kimia
huahua tu pun sbb ad 3 org je lelaki dlm kelab tu =.=
so nk lelaki juga jdi pengerusi
terpaksa la jdi
;P

Nieza Micha said...

wahh.. best la.. dapat gak jadi ahli jawatan tertinggi...^_^

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@Encik Tikussebab sore sedep ! hahahak !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@nubnape ?

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@biskutbukan lepas tgn.. tpi nak buat mcm mnae ?

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@niesh™kne pilih 1 je !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@Zulfahmi Abidintau pon ! abis nak markh koko pnye pasal.. tau pon kau penat !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@Raji berkataaku kalau jd pengerusi haram jadi nye !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@Nieza Michabest memang best ! tapi poenat la !

wunny said...

haha fiza! uat keje leklok! :D

Solihin Zubir said...

sy x gila kuasa..
sbb tu kot sy x aktif sgt berpersatuan.. skdr ahli biasa.. hehehe...

About Me

My photo
Nur Hafizah Binti Za'ba, 21 Tahun. Aku mula berbloging dari umur aku 16 Tahun mean 2010. Kenapa ? Sebab aku suka menghayati dunia yang indah dan ianya tercemar disebabkan wujudnya KAU.