Hey ! Welcome to BSBG World

Sunday, January 2, 2011

Calon SPM Stop Bloging



Esok sekolah ! nape ae ? aku da tak boleh bangun tido pukul 3ptg lagi.. sedey nye ! tapi sebenarnye aku sangat la tanak sekolah.. semua nye tak siap.. buku tak sampul, tak penah2 aku  tak sampul buku dalam 9 tahun aku bersekolah nie ! esok pon aku pakai baju sekolah yang lame je.. beg sekolah pon lame.. yg baru kasut je, tu pon hagre RM27.00.. Nampak macam orang miskin kan.. tapi aba mak kerje cikgu.. ape2 la ! tak semestinye barang tak baru, tak boleh berjaya kan ! betul tak ?

Sekrang nie dah masuk musim pesekolahan.. bagai calon2 SPM tahun nie atau budak sekolah semuanye da keco nak delete acc fb, nak stop bloging.. nape ae ? aku pon calon SPM kot.. hee~ peace( muke suci ).. relek sudah la ! masalahnye sekrang nie ialah kne pandai bagi mase.. betul x ? aku rase blog n fb tak akan jadi penghalang untuk berjaya.. budak2 Universiti pon ade fb, ade blog tapi aku rase mereke still boleh belajar n dapat pointer tinggi ? betul x budak2 unversiti ? jangan malukan image budak universiti kan ! hee~ Tapi lantak korang la kan ! kalau korang rase itu yang terbaik terus kan okey !

Aku pulak ! nape masih nak berbloging n fb ? ? jawab ! ! ! sebab aku rase, aku bukan seorang yang gile blog n fb.. biase2 je.. aku online fb bukan lame sangat pon ! bosan je fb tuu ! ( 20minit ) blog ? kalau aku update blog lame sikit ( 1 jam ).. kalau aku edit blog, lagi beratok ! ( 4 jam )hee~ Nape aku jawab macam tu ? nape aku tak jawab macam perenggan ke-2 tu ? sebab aku rase aku keliru dengan mase( bodoh untuk bahagi mase ).. hehehehe ! 
Nota Comel : aku sedey je semenjak dua menjak ni.. nape ae ?

8 comments:

Fatimah Az-Zahra Norazman said...

cool la.spm je.kecoh la kwan2 fiza.haha

Nieza Micha said...

baju lame, beg lame takpe.. yg penting ilmu.. hehe..

teringat aku dulu... dari form 3 sampai form 5 pakai beg yg same jek.. tak beli baru.. kesian kat mak aku.. nak beli utk adik2 aku lg.. hehe..

shimah zaba said...

aq pon ade blog gak..!!

CGG said...

pertama kali akak singgah..
nice background...

sama comel cam tuan ye

Amy Syaquena said...

Salam kenal..

Happy new year amy singgah sini n follow...

Solihin Zubir said...

haha.. baru nak amek spm eh.. hehe..
xpe2.. pandai2 la bahagi masa ye..
gud luck..
All da best.. :D

CIK TOM said...

xpe je berblog n ber fb kalau tahu batasan waktunye :)

Sophia Rani said...

jgn tensi sgt.. SPM je pon.. kihkihkih.. senang je tu... study leklok keyh... :D

About Me

My photo
Nur Hafizah Binti Za'ba, 21 Tahun. Aku mula berbloging dari umur aku 16 Tahun mean 2010. Kenapa ? Sebab aku suka menghayati dunia yang indah dan ianya tercemar disebabkan wujudnya KAU.