Hey ! Welcome to BSBG World

Saturday, January 15, 2011

Facebook Aku Nama Aku


Lama kot aku tak update blog.. bukan sebab malas tapi aku memang busy gile dow ! kalah pedana menteri.. homework banyaknye macam untuk cuti penggal tahun.. kadang2 je aku on blog, cek gitu-gitu lepas tu bla ! facebook pon same.. ergh ! aku pon tak blogwalking blog korang semua.. kadang2 rase macam bersalah pon ade.. sorry sangat2 ! okey sekarang nie nak cite pasal name dekat facebook.. chill !

Nur Hafizah Za'ba nama facebook aku.. name tulen + asli + ic pon sekali.. salah ke letak nama tulen kat facebook ? skema sangat ke ? ade sorang member aku cakap letak name tulen kat facebook skema..  WTF ! gua bangge kot dengan nama yang mak bapa gua kasi kat gua ! cantek tu name gua.. macam orangnye kan ! hee~ gua bukan nak kate orang yang letak name pelik2 kat facebook tu tak bagus tapi gua sakit hati dengan pekataan skema .. jangan la lu org tibe2 nak baikot gua abis2 sudah.. lari maraton gua jadinye.. 

Tapi letak name tulen kat facebook ade kebaikannye.. first sekali, biar senang member2 lame nak carik lu org nanti.. kadang2 gua bukan main susah nak carik member lame2 gua.. sekali name doremon.. peh ! hee~ second, biar senang org nak bace name lu org.. tade la sampai lidah terbelit-belit.. hehehe ~ third , kalau ade member baru add, tak payah la sebok2 nak tnye nape sape ? kalau tnye jugak suruh dia sekolah balik.. hee~ betul x ? 

gua sebenarnye tak tau nak tulis entry pasal ape.. so gua mane bantai je.. lalala ! 

13 comments:

nub said...

siapp laa pasni ramai ad..hahaha

Khyeeeeeeee ^^ said...

Skema ? Takk kott , adoiii . Tapi ape yg Fiza ckp tu betuuul (:

fathiahRAIHANA said...

ape yg skema ? saye bngga je =)

Solihin Zubir said...

yeah!
berbanggalah dengan nama yg diberikan mak ayah kita.. hehe..

CIK TOM said...

cik tom punya fb nama sebenar cik tom jugak!senang org nak kenal..

Nieza Micha said...

first time dgr org kate letak name tulen kat FB tu skema... haha.. lg bagus kot.. senang org nk carik... tp aku pun gune name pelik.. keh3..

adrinaqamarina said...

yeayh! add sudah :)

biasalah tu yang, sekolah, mst lah banyak homework~

wunny said...

letak real name juga! :) saya jujur. haha

syeRAWRR bieber said...

aku suke tgok orang letak name betul. tapi aku tak nak letak! wakakakaka

Encik Tikus said...

lagi satu ramai jugak letak nama korea... warghhhhh

nas said...

hehehe.. aku letak fb aku as nas nenas....tapi aku still show nama sebenar aku... kadang2 org yg letak nama nickname yg pelik2 susah kot nak cari diorang..kadang2 xknal langsung...lagi2 gambar dia letak gambar kartun :P


latest entri:

belajar bahasa ketiga memang best,korang pula?

CIK TOM said...

sori br sggh sini..cik tom agak busy..xdpt bw sgt...erm mengenai soalan fiza;

nape nuffnang sy x boleh bukak ? nak log in je ,lps tu dia tulis Maklumat Cookie Tidak Sah! Amaran: Maklumat cookie anda mungkin telah dihapus secara tidak sengaja atau telah tamat tempoh. Sila log masuk semula. ape maksudnye tu ? x paham la ?

cik tom faham soalan ni..cik tom pernah gak kena...caranya just login je balik secara biasa...maybe sbb fiza dah lm xbuka so segala info id n pswd tue dah di delete...

Raji berkata said...

huhu lepas ni kne tuka la nama kt fb aku tuh T.T

About Me

My photo
Nur Hafizah Binti Za'ba, 21 Tahun. Aku mula berbloging dari umur aku 16 Tahun mean 2010. Kenapa ? Sebab aku suka menghayati dunia yang indah dan ianya tercemar disebabkan wujudnya KAU.