Hey ! Welcome to BSBG World

Saturday, January 1, 2011

Nangis Je Puas2 Fiza


Penat kot nangis.. tapi aku tak tau care terbaik untuk luah kan semua yang aku rase kat dalam hati ni selain nangis.. Aku tak tau nak kongsi, ape yang aku rase kat sape ? jadi tu la pasal aku nak luah kan semua kat blog nie.. Series aku tulis entry nie pon air mate tak benti-benti mengalir.. aku tak pikir malu pon ! 

Mase aku kemas almari buku, aku ternampak fail sijil aku, So aku selak-selak la.. Bukan banyak sangat pon sijil aku, just dalam 20 gitu.. Tibe-tibe aku rase sijil PMR aku hilang.. Peh ! sedey kot.. Mane pegi pon aku tak tau.. aku ade 1 je sijil tu.. tak boleh copy paste.. Jadi aku pon gi cakap dengan mak..

Aku : mak ! sijil PMR ija hilang..
Mak : bodoh ! yang kali letak sijil kat 1 tempat je !

Aku dengar mak cakap macam tu, macam nak nangis je.. tapi tak kan la aku nak nangis kat depan dia kot.. So aku masuk la bilik.. time tu aku nangis puas2.. Okey ! sebenarnya aku nangis sampai sekrg.. 

Series aku sedey sangat.. pasal tu pon mak nak cakap macam tu.. nape ? macam nak gile aku.. ketuk kepala sendiri.. sape je nak dengar hati aku ?.. Tapi semenjak dua menjak nie.. tak kesah la mak ke aba ke adek beradek aku ke, cakap bende yang jahat2 kat aku mesti nak nangis.. nape ? Teruk sangat ke aku nie.. aku tak tahan kalau nak nangis.. nape ?

Sudah la ! ape2 pon aku betul2 bersungguh-sungguh untuk laksanakan azam 2011 ! gudluck 4 me!

Nota Comel : mata aku bengkak sangat ! bibir aku jadi besar..

30 comments:

Fatimah Az-Zahra Norazman said...

fiza,sabar k.tgh sensitif je tuh.lagi 2,3 hari okay la kot . :)

Encik Tikus said...

hmm cuba cari balek sijil tue mane tahu jumpa balik, sabar yeaa =)

kekadang mama pun ada gak marah macam tue, lek jeaaa

nub said...

chillex naa..nanti2 elok laa tu..hehhe

Mohamad Amzar said...

ada tu sijil ,meesti ada .cari betul2 .
bnykkkan bersabar!

Rara Farah said...

sbr2...huhu..rara pon penah kene..n siyes..mmg nanges jgk mcm fiza...sedey giler org kte kite bodoh...kn kata2 tu kn doa...sebut 2,3 kali kang termakbul...uishhh...huhu

Ellen said...

dik..akak sedih plak bila baca luahan ni..akak pernah rasa cam tu..mybe mak ada masalah lain kot so kena tempias ngan adik..sabar ya..

siti faridah harun (nama penuh tu) said...

tengah bulan2 moody tu,,, xmolah terasa hati,, chill !! =)

syAzAnA said...

sabar yer. dugaan tu. akk penah kena lagi hebat dr tu. huhu. nanges jekk. itu jeh jalan yg ada nak tenangkan ati.

ⒸⒶⒽⒶⓎⒶ said...

rawk gile mak u . heheh :)
sabar je la ye . mak kte lg terok

Nieza Micha said...

sabar yer fiza... cube carik balik sijil tu.. ne tau terselit kat mane2... sabar k... tp nangis jela puas2.. dah puas nangis nanti rase lega sikit...

ANATI SOKI said...

my dear.. anat dah selalu kena la mcm tuh. :) biasa la uh.. sbr.. diorng ckp cmtuh. diorang mrh kita. sbb diorng syg kita. :)

Solihin Zubir said...

sabar ye..
mungkin mak kamu tak sengaja ckp kamu camtu..
mgkin terlalu marah, dia terlepas..
sy nie slalu je kena maki.. dh lali..

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@Fatimah Az-Zahra Norazman 1 hari je da okey kot.. tpi enth la !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@Encik Tikuscarik pon x jumpe.. stress da !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@nubmentang2 sy suke cakap chill.. tpi skrg nie x boleh chill !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@Mohamad Amzartpi x de masalahnnye !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@Rara Farahtu la pasal.. bile la mak nak azam supaya tak cakap mcm tu ..

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@Ellentengs sebab paham.. hee~

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@siti faridah harun (nama penuh tu)dia nak monopos kot.. tu la mara2 je..

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@syAzAnAmemang nangis paling dapat hilang kan sterss..

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@ⒸⒶⒽⒶⓎⒶtak baik cakap mak teruk tau.. ape2 pon dia tetap mak kite !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@Nieza Michaenth la.. hilang mane2 je.. sakit hati...

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@ANATI SOKIkdg2 pk macam tu.. tpi enth la !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@Solihin Zubirpk mara dia.. hati ank pon kne jage kan..

syeRAWRR bieber said...

fiza! jangan nanes2 nnty aku pon nanes jugak!

CIK TOM said...

olo2..jangan nangis ye yunk!!meh cik tom pujuk..bucuk2..hehehe..

shimah zaba said...

ala jah....da mmg cmtu pon family kite..
jahat2 aq pon aq pena kate bongok je
hehe...chill la

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@syeRAWRR bieberpulak ! hee~

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@CIK TOMpujuk la ~ heee~

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@shimah zabaaku tak suke kau kate bongok.. aku sensetive skrg nie ! huhu !

About Me

My photo
Nur Hafizah Binti Za'ba, 21 Tahun. Aku mula berbloging dari umur aku 16 Tahun mean 2010. Kenapa ? Sebab aku suka menghayati dunia yang indah dan ianya tercemar disebabkan wujudnya KAU.