Hey ! Welcome to BSBG World

Wednesday, January 5, 2011

Atok Dan Tadika

Da lame tak update blog, bukak pon tak ! bukan sebab malas tapi biase la budak sekolah busy gile kan.. cikgu kasi keje banyak pulak tu ! ergh ! sorry la tak dapat blogwalking blog korang semua.. trafic pon 1 hari dalam belas2 je.. miskin kan ! okey ! so ape yang aku nak cite ae ? pasal cikgu aku kew ? hee~ pulak ! bestt dowg !


Alamak ! hee~ apa pasal la gambar tadika 6tahun nie masuk kat blog pulak ? korang teke la aku yang mane ? aku kasi klu sikit ! aku pakai baju warne macam putih2, muke aku putih, duduk kat bahagian depan sekali, belah kanan aku, paling tengah ! okey ! korang da dapat teke kan ! comel x ? hahahak ! suke puji diri sendiri ! ! !So sekarang nie aku nak cite pasal aku kecik2, memandingkan aku sekarang nie aku da besar gegasi kan.. 

Mase aku tadika aku duduk rumah atok aku, sebab tadika depan rumah atok aku je kot ! dekat nak mati tapi still nak pakai kasut jugak ! Atok aku memang suke gila ikat rambut aku pelbagai fesyen la.. kire mase tu aku la yang paling bergaya, yang cantek n bla bla bla.. cehh ! ^__^ atok aku memang gemar gile kejut aku pagi2 dalam 6.30am walaupon sekolah masuk pukul 8.00am.. 

Aku ingat lagi 1 cite mase aku tadika.. mase tu ade sorang laki kacau aku dengan menarik rambut palsu yang atok aku dandan kan kat aku.. so aku nangis la tanda geram ! nape tah laki tu ? dia suke aku kot.. mentang2 aku paling comel kat dalam kelas tu, dia nak usha2 aku dengan cara yang ganas.. pikir aku layan la tu ! sorry la ! den tak layan ! ingat2 aku siap lari2 naik atas meja lagi.. biase la time rehat kan.. cikgu pon pening 24jam.. hee~ .. sambung cite ! balik sekolah je aku lari la macam usin bolt repot kat atok aku pasal kes yang menimpa dirku.. lepas tu atok pon cakap " yang kali ! kau jerit je kuat2 ! nanti aku datang pukul org tu ".. hahak ! tau la sekolah dekat.. 

Konklusi nye ! atok aku sayang gile kat cucu2 dia.. kalau ade orang buli ke ape ke ? mati la jawapan nye org tu.. walaupon org tu tak salah ke ? tetap kubur jawapan nye.. hahak ! atok aku ialah atok yang paling berutel kat dunia nie ! heee~ 
Nota Comel : Aku yang comel ! nape ? jeles ke ?

16 comments:

adrinaqamarina said...

haha, atuk chumil kot, fesyen3 kan rambut cucu dye~

:)

nub said...

hihhi. loqloaq naa penarik rmbt tu...

wunny said...

ala ala comel nya masa kecikk! ^^

Zulfahmi Abidin said...

fuyo..Grandpa's Pet la dye.^_^ i loike.....kirim slam atok yer.^_^ time aku dulu aku yg buli budak lelaki.^_^

muhamadsufian89 said...

atok tu boleh jadi pak andam la..hehe

zacky ~786~ said...

comel yerr die.. hehee.. ~~
:D ..

kirim salam kat atok..

Amiey White said...

Alolo cumey nya :D - entry yang ada kenangan terindah :)

Raji berkata said...

hak2 mmg brutal owh ;P
slamat dia xpergi je serang
rumah lelaki tuh xD
ak xsempat nk merasa ad datuk T.T

Puteri Iqa Izyan said...

hahaha.ololo..cumelnye...
no wonder la kne kacau kan... huhu

ummiarissa said...

ha ha ha ...takuttt lah ngan atuk Fiza..apsal Fiza sorang je pompuan pakai baju kaler putih? orang laen warna biru..kenapa? kenapa? kenapa?

CIK TOM said...

wah sygnya atuk dgn cucu2 dia ek..kalau camtu cik tom pun takut nak buli fiza..hehe..

Nieza Micha said...

best nye ade atok... aku tak penah merase bermanja ngan atok... aku ade nenek jek... huhu... ok.. aku jeles...>.<

nora said...

lalalla i tak tadika pun

sape2 nk geng ngan i tak hihihihi

nas said...

waaa..comelnyer ko kecik2...da la baju ko berbeza sket ngan yang lain2...hehhehee....unik skali :)
teringat aku zaman kanak2 dulu..best.... :)

Sophia Rani said...

hahaha.. sgt comel ok atok ikatkan rambut.. hehehe.. :)

syeRAWRR bieber said...

hak3

About Me

My photo
Nur Hafizah Binti Za'ba, 21 Tahun. Aku mula berbloging dari umur aku 16 Tahun mean 2010. Kenapa ? Sebab aku suka menghayati dunia yang indah dan ianya tercemar disebabkan wujudnya KAU.