Hey ! Welcome to BSBG World

Friday, January 28, 2011

Blog Gua Bertukar ! ! Exam On The Way ! !



Omg ! da lame I x update blog kan.. adoi ! malasnye anak dara sorang nie.. ceh ! okey okey okey ! hello ! korang tak nampak ke ape beza blog I sekarang nie ? ? nampak kan ! penat tau I buat.. my frenz syera pon ade tolong I.. tapi total semua nye banyak I buat la.. Pening kepala I main coding2 kejadah haram nie.. Tapi ade jugak yang belom I setel kan.. omg ! habis la I.. Takpe la yang kali I rajin I buat la.. tapi cantek tak blog I sekarang ? ? plz jawab cantek ! kalau tak I sepak laju2 !

Jeng jeng jeng ! ape gedik sangat aku hari nie nak ber I-I dgn u all semua.. tidak ! prinsip berutel dan hebat tak akan gua tinggal kan.. hee~ gua sudah merepak ! ketuk kepala pakai tukul besi sebanyak 5 kali.. gile pmpuan nie ! tolong ! Fiza back to normal plz ! 


Lupe gua nak ucapan kan Selamat Tahun Baru Cina.. bajet blog gua ade org cina bace pulak.. sekali ade kan ! jeng jeng jeng ! sape la tu ? baik ngaku ! hee~ tapi yang sedeynya tahap makan nasi ialah naik cuti 1 minggu nie gua ade ujian beb ! gua harap agar cuti nie gua rajin ! amin ! gua nak dapat no 1 balik.. harap dapat la sebab gua pandai ! hahahahhak ! sudah la.. gua ngtok dow ! dari pagi tak tido ! mampus.. suda la mate pon da mcm kne cucuk2 lidi sate.. bek gua makan ! hahhahak ! lapa pulak !

16 comments:

nas said...

hahaha... xleh blah... macam la org cina yang jd pembaca blog ko.. tp xmustahil kan? hehehehe....
blog ko makin cantik lah..ehehe

latest entri:

1 hari 5 peristiwa; terakhir aku melakonkan watak 'mak' dan aku accident!

twinkle twinkle said...

sgt comel la yg bru ni ;D

Puteri Iqa Izyan said...

hohoho... welcome back dear :D

Nieza Micha said...

welcome back...^_^

blog kau comel.. tpiiii.. tak nampak brutel la cenggini.. hohoho..

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

nas : x de bende yg mustahil.. tengs ! bngge !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

twinkle twinkle : masi masi ! bertambah kembang montot sy !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Puteri Iqa Izyan : tengs tengs ! menjadi gilw lepas nie !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Nieza Micha : alamak ! betul tu ! tapi pmpuan tetap pmpuan ! nak yg pink2 comel ! hehehehe !

Raji berkata said...

ala weh
blog kau dh makin kawaiii owh o.O
jeles btol
slmt time kau join contest tuh xpakai yg baru ni kan?
huahua xD

happy chinese new year jgak~

syeRAWRR bieber said...

selmat berpeksa!!! hehe

muhamadsufian89 said...

sgt kemas yg baru ni. sy punya blog tak tau bila nak berubah. huhu

ila said...

comeyl=)

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Raji berkata : poyo la ! tu la pasal !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

syeRAWRR bieber : malas !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

muhamadsufian89 : tengs !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

ila : masih !

About Me

My photo
Nur Hafizah Binti Za'ba, 21 Tahun. Aku mula berbloging dari umur aku 16 Tahun mean 2010. Kenapa ? Sebab aku suka menghayati dunia yang indah dan ianya tercemar disebabkan wujudnya KAU.