Hey ! Welcome to BSBG World

Thursday, October 28, 2010

Aba Jadi Hulk !


baru je balik sekolah.. penat pon belom hilang lagi,tibe2 lari terus on9.. nmpk sgt gilew on9.. ahh ! lantak ape aku.. bukan atok yg on9.. dtg usaha yg gigih aku datang gak sekolah.. bukan rajen tpi tak kan la aku nak kesetanan sgt, tak datang sekolah 3 hari berturut.. pandai la kave2 sikit oh ! tpi aku datang sekolah, bape kali aku zikir ayat " BOSAN" " MENYESAL AKU DATANG " " AKU NAK BALIK " .. akhir kate memang bosan la.. duduk korek bontot je tgk dak2 ni amik exam tasaup ! syera pon sial gak tak datang.. member tak de.. aku sikit2 panggil mirul dok bual dengan aku, pakal je dy layan..hahahahak ! ! tpi que xi dengan bintik boleh pulak cakap macam ni :
Bintik : fiza ! awk ngdung la !
Aku : hah ? ? ngdung ? npe pulak ?
Bintik : awk kawin dengan mirul, lepas 2 ngdung..
aku dengar je bintik cakap mcm 2 gelak sampi pecah bangunan sekolah aku keje kan.. aku tengok dia pon tak bernafsu, nak di suruh kawin.. sengal gile.. tpi kalau kawin dengan dia pon okey kot.. hahahahak ! ! sengal la.. p/s : syera kalau kau bace jangan la kasi tau mirul.. nanti malu aku ! ! hahahahak ! ! gurau je okey.. aku ni setia pade yang 1 ! ceh ! sape la hamba ALLAH itu.. betuahnye dia.. mase last sekali waktu sejarah dengan cik yak.. aku tau sejarah aku teruk so mse dia masuk aku banyak kali mintak maap kat dia.. eye la, aku rase bersalah la cos tak stdy betul2.. sorry cik yak ! nanti mase SPM saya stdy la betul2 ae ! tapi yang ajaib nye sejarah aku lulus beb ! aku pikir gagal ! ! dapat 40 ! paras hidup je, kalau tak mati 2 ! sebenarnye markah aku 37,tpi sebab dia baik dia kasi aku 40.. dia bebel la dengan aku.. dia cakap dia tekejut aku dapat markah teruk.. sian cikgu aku ! ! dia tak caye aku teruk ! ! heee~ kring ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !  !

aku ade lagi 1 stry nak share ni.. semalam aku tengok nisa stdy geografi.. aba tengah tido kat depan tb.. nisa suruh aku ajar dia kira ape kejadah haram tah, tapi aku tak layan.. tibe dia bediri and kentot tepat kat muke aku ! ! sial gile kan ! ! babi punye adek ! ! aku pon dengan segala tenaga kejar la dia naik tangga smbil buat suara raksase.. mase sampi atas tibe2 nisa buat suara raksase kuat2.. and tibe2 aba dari bawah mengamuk jadi hulk ! ! alamak mampus aku ! ! aba naik atas ! ! aku dengan nisa tunggu je la kne bunuh.. mse 2 aku macam nak masuk tandas je.. tpi kalau masuk tandas pon aba tunggu kot.. lantak la ! berserah je la.. aba pon pukul la aku dengan nisa pakai penyapu ! ! kite orang tak nanes tapi gelak je.. kelakar gile bodo ! ! aku tak boleh tahan sebab buat suara raksase.. perlu ke buat suara 2.. pikir nisa 2 budak dua taon  ! ! sengal kan ! !







11 comments:

syeraRAWRR said...

tula aku tanye kau dtg ke tak kau tak nak blas! hah padan muke kawen la kau dgn mirul tu pastu ngandung! hak3


yang pasal bapak kau hak3 kelaka nak mati lehh ? kah3

Nur Hafizah bte Za'ba said...

kawen dgn dy pn best ! ! !
hee~

Atsuko Ichirou said...

wakaka...
nseb bek tak kne humban klua tingkap..

Nur Hafizah bte Za'ba said...

macam nak kne la ! !
tpi elak jew..
adek yg salah !

Atsuko Ichirou said...

msti la adek salah...
akak tak maw mengalah...hahaaa

Nur Hafizah bte Za'ba said...

aik ! !
dy 2 "baik n sgt mnghormati kakak dy"
ikut kat hati nak jew tumbuk kple dy !!hhahahak !

shimah zaba said...

hahahaha...bongok la ko nie...
aba klu tdo klu korg buat bising mmg la dy mengamuk..

Tomato Gurl's Life said...

xabis blaja lg..dah nak kawin ye..hihi..

Nur Hafizah bte Za'ba said...

belom lagi..
insyallah bulan depan.. aehhh ! ! !

Nur Hafizah bte Za'ba said...

shima : aku memang kasi aba mara..
eye la windu dengan hulk dy !

bspotgurl said...

papepun babe, study SMART okay

About Me

My photo
Nur Hafizah Binti Za'ba, 21 Tahun. Aku mula berbloging dari umur aku 16 Tahun mean 2010. Kenapa ? Sebab aku suka menghayati dunia yang indah dan ianya tercemar disebabkan wujudnya KAU.