Hey ! Welcome to BSBG World

Wednesday, October 27, 2010

Ponteng Amalan Mulia


baru je bangun dari tido.. bagus tak aku ni ? ? ala bukan lewat sangat pon, ni da kire ok da, kadang2 aku bangun pukul 12 1 2 3.. lagi teruk ! ! tu anak dare ke anak monyet ? ? sebenarnye aku tak gi sekolah hari ni.. sebab malas la.. kat sekolah bukan belajar pon, nanti duduk ngumput je.. baik duk rumah zikir, solat..huhuhuhuk ! ! aku ponteng bukan makne nye exam da abis, oit ! still ade lagi la ! akaun n pj..tpi sekolah 2 yg buat sengal, jadual hari ni takde paper.. so tak kan la aku nak gedik2 datang sekolah.. spe yg bajet rajen gi la hadap sekolah 2 smpi tercabot mata hang ! mase mak kejut 2 :
Mak yg comel : ija bangun! ! da pukul bape nie ?
Ija yg garang : malas la nak sekolah, hari ni bukan ade exam pon nanti duk kelas bual2 je ( smbil tarik2 bantal peluk )
Mak yg comel : betul ke, nnti mcm hari 2, kau salah tgk jadual..
Ija yg garang : ala ! ramai la orang tak sekolah ! don b kuartir !
lepas 2 aku sambung la mimpi aku.. masalh nye tade aku ade mimpe ke? pasal ape ? mcm tade je ! hem ! so maksud nye sekarang ni job aku ape je ae ? tido ! makan ! isap rokok ! isap dadah ! hem ? mcm nak bunuh orang pon ade.. hahahak ! ! pompuan gile.. tade la, aku sebenarnye nak stdy akaun.. ceh ! ! kalau boleh aku nak dapat A.. eye la tak kan la keanjengan sangat aku ni.. da la sejarah, addmath kompem2 dapat G+..sekurang kurang nye ade la A.. tpi aku geram sehh tgk jing ting ank haram 2.. sial je ! mesti dy yg dapat number 1.. eye la dok belakang tiru je.. peh !! sial gile.. aku tau la aku kat depan papan hitam 2, tak ley tiru, tpi kalau dok atas bukit pon aku tak tiru gak la.. mirul, onie cakap kat aku semua paper dy tiru.. sejarah dy pon dapat 77.. dy 2 bukan pndai sangat pon.. ingat lagi mase f3.. aku kan math pandai so mse aku gi tandas dgn senang hati nye dy ley pulak goreng paper aku.. pencopet tak gune ! ! jolok bontot kau pakai besi panas baru tau ! ! sekarang ni lagi bagus siap selak buku lagi ! ! ikut kan hati nie na je aku jerit dari depan mcm tarzan.. ala kau tiru ke kau goreng ke kau setan ke nanti mse exam SPM kau tak ley tiru gak kan ! ! padan muke kau setan ! ! muke je cantek tpi berperangi iblis..hahahaak ! ! taik pnye pmpuan ! !





divider Pictures, Images and Photosdivider Pictures, Images and Photos

3 comments:

Atsuko Ichirou said...

kihkih...
salu ponteng tido je...
tak de mase la nk stdy...huhuuu

Nur Hafizah bte Za'ba said...

kalau tak stdy nanti nanes la mse exam ! !

Fakhrur Razi berkata said...

hahaha study kt umah ok gak~
study dpn pc @@

About Me

My photo
Nur Hafizah Binti Za'ba, 21 Tahun. Aku mula berbloging dari umur aku 16 Tahun mean 2010. Kenapa ? Sebab aku suka menghayati dunia yang indah dan ianya tercemar disebabkan wujudnya KAU.