Hey ! Welcome to BSBG World

Wednesday, October 13, 2010

Blog Cuti Besalin

.
.

 hahahahak ! ! ! aku kat cc nie ! ! lme kew aku ta update blog cipenzi nie.. hem ? ? bagi aku lme la gak.. so windu nie.. kowg x windu kew  ? ? hee~ penat aku edit blog nie tau.. abis tgn aku yg cntk nie jadi makin cantek.. aku tak tau la nak bebel ape ? ? tpi kan aku rase, aku nak amik cuti besalin la cos pkse nak dekat.. so aku ta update blog ler.. 2 pon susah nak paham ape  ? ? keling tol ! ! harap aku dapat jawab dgn jaye dan cemerlang nye serta tebilang dan gemilang ! ! ! tepuk tgn ! ! aku target nak dapat 6 o 7 A.. bley kew anak atokzaba nie.. ergh ! ! ! ! ! ! gogo cayok ! ! ! fiza pndai bijak cntek ! ! ops ! ! lebih2 lak..nnti mse aku amik cuti besalin jgn la ade smpi terjun bgn, hentak kple atas moto, cekik adek sndri, kentut depan mak.. eye la windu sgt kat aku kan.. hee~ tak mo tau ! ! jgn noty2 nnti i jeles..pelik la aku nie..

wey td kat sekolah ade mmber aku yg tak bpe nak mmber cakap aku jiwe laki ? ? eye kew ? ? tpi agak nye kot.. hahahahak ! ! ! ! ! ! !

 sebelom ! ! ! !

selepas ! ! !

sknk nie blog i da jadi gedix santai ! ! ! huhuhu ! ! dulu sempoi jew.. tpi blog sknk nie x sme la dgn jiwe i..i no! ! ! ! tpi ape2 jew la.. eye la i tukar mood.. npe aku ber i i nie.. mentang2 blog gedix santai..ops ! ! ! mampus la bpk kau.. tpi blog gedix pon entry aku tetap sme bermotif kan kesetanan menghambat top 5! ! ! ! hahahahak ! ! !






pokodot pink brown divider Pictures, Images and Photos

2 comments:

ⒸⒶⒽⒶⓎⒶ said...

belog suda kawaii <3

Nur Hafizah bte Za'ba said...

dulu x comel la nie ! !
weekk !!
hee~

About Me

My photo
Nur Hafizah Binti Za'ba, 21 Tahun. Aku mula berbloging dari umur aku 16 Tahun mean 2010. Kenapa ? Sebab aku suka menghayati dunia yang indah dan ianya tercemar disebabkan wujudnya KAU.