Hey ! Welcome to BSBG World

Thursday, October 7, 2010

Fuck !


ape kes tajuk aku FUCK ? ergh ! !

kisah silam :
aku nan mmber2 aku semua dok sgt la bosan kat kelas.. na men merecun takot meletup 1 bgnn sekolah lagi pon dak pmr nak exam kn.. so sebagai akk yg bek kite owg tak la bising sgt ! ! teruje kan kan kan ! ! tibe2 ewa pon muncul la dgn akal bodo dy gi wt facebook tpi juz pakai buku 2lis jew.. aku ewa kecik syera jawe ( dalam kenangn ) pon men comment kat buku 2.. pakai pensil la nak 2lis nye 2, tak kn la pakai ikuit kot.. melampau ! ! tpi still bosan gak cos 2lis ape jew.. ergh ! ! aku pon dgn semua kebodohan aku ade, aku konon nye send video la kat facebook buku 2lis 2 lepas 2 aku 2lis tajuk kat video 2 VIDEO LUCAH TERHEBAT ! ! hahahahak ! ! sgt sengal kan.. dowg pon commet  la kat post video aku 2.. mule la bab merepek tahap gaban aku nan ewa.. aku bukan stim pon 2lis bende ala 2 juz men2 jew.. tpi ayat yg paling bodo aku 2lis :
Nur hafizah za'ba : aku stim nie.. da banjir kain aku sknk nie..( lebih kurang mcm 2 la )
kiteowg gelak2 jew okey ! ! ewa pon layan jew.. mcm sial la..mmg sumpah lucah buku 2 jadi nye ! ! punce dari video 2 jew tpi melalut smpi ape2..ergh ! !

----------------------------------------------

dalam 2 3 hari lepas 2 aku dok bual2 nan jing ting n tibe2 jing ting cakap..

jing ting : waa ! ! fiza ari 2 awk ade 2lis bende tak bek kan..
aku : ape nye ?
jing ting : kat buku la..
aku : facebook kew ?
jing ting : enth la.. tpi awk 2lis bnde tak bek.. bnyk..
aku : owhh ! ! mne buku nye ? spe kasi tau ?
jing ting : budak laki la cite kat sy..

OMG ! ! so buku 2 kat dak laki la.. bagus sgt la ! ! mati kite owg ! ! dak la budak lagi mulut mcm taik najis.. takot dy keca lepas 2 kasi tau cg je.. aku da la mls nak masuk bilik hem lagi..
-------------------------------------------------------

hari nie :
mase lepas rehat 2.. aku nampk mirul mcm tgh bace 1 buku nie.. aku dekat jew dy terus simpan buku 2 bawa beg.. aku pon ape lagi gi tarik buku 2 kat mirul.. tibe2 dalam 5dak laki kelas aku pon join aku tarik buku 2 supaya aku tak amik.. bodo gilew tarik2 buku 2 ramai2, mcm nak anco dy wt nye buku bodo 2.. tpi aku tak dapat gak cos ramai sgt la lagi pon da hempet2 nan dowg tak selese aku..aku pon jerit2 la suruh dowg pulang balik tpi ley lak dowg ulang balik ayt yg aku cakap kat atas 2.. malu sehhh ! ! sial sial sial ! ! lastly syera yg dtg rampas buku 2.. muke syera paling kelakar gilew mse dapat buku 2.. mati aku gelak tak benti.. smpi nak banak wt kali ketiga seh..

mse add math dak laki sebok lagi cakap banjir2..ergh ! ! aku juz 2lis jew tpi tgk tak penah ( bek kan kan ).. geram malu semua ade.. sial tol la.. ikut kan hati nak je aku pasang pemarut kepale 2 lepas 2 aku parut muke dowg sorg n lepas 2 aku tikam 10 kali kat perut dy lepas 2 muke dowg 2 aku ketuk pakai tukul besi..hahahahak ! ! sengal gilew.. n tibe2.. ade budak f6 ketuk pintu n cakap cg zulpin nak jumpe aku kat bilik hem.. ergh ! ! adoi ape la lagi salah aku nie.. tpi aku pk pasal buku 2 je.. hnye mmpu doa jew la..

cg : sy dgr maklumat dari owg aku selalu menunjuk kan simbol lucah kat dak laki.. betul kew tak ?;
aku : hem ?
cg : hari 2 sy da kasi awk pelung.. tpi kali nie last wrning sy kasi kat awk lepas 2 lw awk wt lagi sy pngil mak aba awk.. lepas 2 sy nak awk buat bnde 2 kat mak aba awk.. tgk la za'ba wt ape.. tak kew dy sepak muke awk smpi beputar..
aku : ( ketawa jew )

lepas 2 cg pun suruh aku balik kelas n pngl dak spe tah.. lupe kan jew la pasal dak 2..hahahahk ! ! sengal tak aku nie.. ape la pasal fuck pon mslh kew ? okey mulai ari nie tak de lagi middle jari aku ? mampus ape ? hahahahak !!




pokodot pink brown divider Pictures, Images and Photos

5 comments:

MARKONAH ALBUKEKE, said...

weehh meraih kemenagan beb! behempas pulas aku merampas buku tu tau! hahak! kelaka nak mati tadi . adoii!!!!

Nur Hafizah bte Za'ba said...

yes betul 2..
bodo pon ade...

Husna Hamzah said...

nk t'gelak unaa bace story ni . sumpah klakar !! xD

SyerAgh said...

haha bsah disini lpas bca enrty nie.. haha

Nur Hafizah bte Za'ba said...

una : awk juz bace jew sy yg alami lagi mati gelak jew..

syerAgh : erghh !!

About Me

My photo
Nur Hafizah Binti Za'ba, 21 Tahun. Aku mula berbloging dari umur aku 16 Tahun mean 2010. Kenapa ? Sebab aku suka menghayati dunia yang indah dan ianya tercemar disebabkan wujudnya KAU.