Hey ! Welcome to BSBG World

Saturday, October 2, 2010

Sendiri


oit ! ! aku sedey nie cos mak aba dok selambe jew tinggl an kau nan fami n faiz.. sedep2 jew kan dyowg gi holiday kat desaru, siap tdw sne lagi.. aku nie kebulur jew kan uma.. da la duit kasi seciput.. nak makan ape ? icebox kew? ley mati tecekik aku nnti..so malam nie aku kne tdw sowg2 la.. omg ! ! sgt la bosan ! ! aku benci lw mcm nie.. nak ikut tau.. mentang2 la aku da besa kau x kasi aku ikut.. kang aku smckdown kowg semua.. kurang ajar punye anak.. hem ? ? mcm nak ajak mmber jew dtg uma wat majlis minum air suam.. best 2 ? tpi mse mak aba nak kuar dy ade cakap mcm nie :
aba mak : kau jgn ajak kawan masuk uma..
aku : suke hati aku la !  ! lw aku bawak pon kau bukan nmpk kau ! ! ( dalam hati jew.. x bani aku nak cakap mcm 2..x pasal2 kaki nek kew muke..hahahaak! )
so konklusinye aku sndri kat uma.. ade spe2 nak teman kan aku ? ? juz 4 boy not girl ! ! hahahahak ! ! lw laki ley wt ******( ayat ditapis ) hahahahaahk ! ! bodo la kowg nie ! !  suda la ! ! aku merepek smpi kew indon suda.. bek aku diam jew.. jgn cakap..tpi taip ley kan.. lalalala ! !

okey sknk nie kes baru lak ! ! aku nak cakap skit rase x puas hati aku kat sowg laki cibai anak anjeng nie.. wey !  aku mara kau la setan npe la kau x paham ! ! ikut kan hati aku yg suci nie nak jew aku cakap aku nak break nan kau bodo ! ! benci gilew nan kau ! ! kau wt dono jew kan.. kau tgk jew la nnti ! bodo nak mampus ! !




5 comments:

Khyeeeeeeee ^^ said...

Takptot takptot d tggl kn sorg -.-

Nur Hafizah bte Za'ba said...

mmg x patut pon..
pmpuan lak 2..
hee~

echah mashuri said...

garangnya bidadari garang neh,,,hehee

twinkle twinkle said...

ckp je kat laki tu hee :)

Nur Hafizah bte Za'ba said...

echah mashuri : garang tpi ati lembut maa!!

twinkle twinkle : rase mcm nak cakap jew tpi sian.. hee~

About Me

My photo
Nur Hafizah Binti Za'ba, 21 Tahun. Aku mula berbloging dari umur aku 16 Tahun mean 2010. Kenapa ? Sebab aku suka menghayati dunia yang indah dan ianya tercemar disebabkan wujudnya KAU.