Hey ! Welcome to BSBG World

Saturday, October 30, 2010

Lelaki Pemalas !



mase aku duduk sambil berdiri megah terpikir lak angan-angan yang datang dari planet bluto sederet planet dalam cite cuti-cuti cinte.. jadi laki ni senang gile.. dia orang hanye duduk lepas 2 tido and kalau rase nak keluar kan taik dari bontut gi tandas.. peh ! senang je kan keje korang.. aku yang ayu lagi bersopan santun serta berbudi peketi terpakse buat keje rumah yang boleh mematahkan semua tulang rawan comel aku ni.. bukan pmpuan je kne buat keje rumah, laki pon boleh kan ? nape ? kalau buat keje rumah hilang ke kemaluan anda ? dada anda semakin besar dan akhirnye menjadi belon ? tidak kan ! 


lepas makan je tinggal kan pinggan korang yang kotornye macam taik terlebih garam.. ape kes korang tinggalkan pinggan 2 ? untuk hempuk kepale korang yang ala2 bola ragbi sampai retak serta botak ke ? lepas 2 suruh masak nasi, aku jugak kne.. adoi ! patah ke jari kontot plus hitam kau 2 kalau kne air.. tidak kan ! yang aku tau jari kau akan sedikit kecut je.. ikut kan hati mulia aku ni, nak je aku jerit kat hidung korang lepas 2 suruh babi tari tarian bogel depan kau or suruh anjeng gigit kepale kau ? ape- ape je la.. asalkan ia membawa kepade kekejaman dunia.. 


okey ! moral of entry ialah bukan pmpuan je boleh buat keje rumah, laki pon boleh ! gogo lelaki korang boleh ! jangan nak memenatkan pmpuan 24jam.. ni tau nye men game 25jam je ! sakit hati jiwa raga pemberian ALLAH nie aku melihatnye !



jangan sampai aku kawen dengan pmpuan ! ( sengal )





26 comments:

ashraf said...

aku kat umah xde la mcm ni.aku rajin gak heee

p/s latest entri krayonjingga:
Anda Nak Buat Plastik Sejeri?
Video Gila ****
Diet Rasulullah
Makan ***** Lembu

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

hee ?
eye la 2 ! !
tak caye !!!

syeraRAWRR said...

kawen ngan kasron sudaa hak3

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

tak abis2..
gile ape ?

abid_PM said...

tak semua lelaki pemalas, perempuan pun ada jugak yang pemalas..
malangnya jumpa orang pemalas.
so, marah je!! :D :D






www.generasieraremaja.blogspot.com

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

so nak cakap yang kau 2 rajen kew?
huhuhuhuhuhu !

si biskut said...

ko dah kawen ke?
ko duk seumah dengan budak laki ker?

Diena --" said...

HAHA , taw x pe :D
susah betul klw dpt laki yg pmalas
-.-"

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

si biskut : lom kawen lagi tpi tgk adek badek je la..

zikeryhassan said...

bukan semua lelaki tu pemalas. anda masih belom berjumpa dengan lelaki yang rajin la tu.

FaiHash said...

for now me just boleh kata 50-50 , ada setengah lelaki rajin terutama kalau yg jenis memahami perempuan pun ada byk kerja nk buat. not only mengemas ke apa. but mmg tak dinafikan bab cuci pinggan or some those thing yg mmg org lelaki akan ckp , itu kerja perempuan smpi mmg kita akan label dia as pemalas. -.-' padahal tak salah pun kalau membantu ringankan tulang semua :)

ashraf said...

laaa.xcaye ke? aku siyes rajin.bsuh pinggan sume aku wat la..siap tlong mak lg masak ok :)

Ayiep Lavera Rafflya said...

not all the men lazy..
90% daripada laki dlm dunia ni rjin tau,,
hahaa

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

ayap : bukan x caye tpi sgt sgt tak caye ! ! hahahak !

ayiep : owhh eye ke.. awk masuk yg 10% tu ae ? hahahahak !

ashraf said...

cis nnt aku upload gmba tgh masak.siap kau.haha

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

upload la ! !
aku tgk msti aku gelak smpi nanes ! !
hahahahhak !
lepas 2 muke msti kritikel gile tahap gaban ! !huhuhu ! !

Shiqa said...

hahaha... btl tu. adk Shiqa kat rumah tu dah tahap maksimum pun pemalasnya. Sampai mkn pun baring then suruh Shiqa hantar pinggan dia ke dapur. Ingat Shiqa ni kuli die ke.

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

so moral nye :
ketuk kepale adek 2 pakai pinggan kasi padan muke kat dia..
agaknye bontut bley tercabot kot lw bgn..
atau kasi setepler je bontut 2 ?
huhu !

ⒸⒶⒽⒶⓎⒶ said...

kawen ngan pompuan je la :) tak yah msak nasik, bsoh pinggn sume :D

Tomato Gurl's Life said...

xsemua lelaki pemalas dan tak semua perempuan rajin!

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

cahaya : kalau mcm 2 dosa la pulak..seram ! ! !

cik tom : mmg la.. tpi selalu nmpk laki malas ! !

Ayiep Lavera Rafflya said...

i'm one of the 90% :)

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

hee~
okey !
caye.. ( menjage perasaan)

ard said...

hohoh. kat umah, aku tolong mak aku masak per..
*mungkin sbb aku ank tunggal kot
-____-"

*xsemue laki cam tu. tp ramai cam tu. aku x.. heheh

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

ard : eye la 2.. lelaki yg komen entry nie mmg rajen-rajen belake la..
hee~

Selikat Coklat Berbicara said...

HAHA , kalau diikot kan undian mmg lelaki macam pemalas . tapi tak kan nak slahkan laki semua , yg rajin tu ada , tp just minoriti . hehe :)

p/s : AKU TAKBACKUP LELAKI TAU ! gugurl ! you re the super duper power rajin :)

About Me

My photo
Nur Hafizah Binti Za'ba, 21 Tahun. Aku mula berbloging dari umur aku 16 Tahun mean 2010. Kenapa ? Sebab aku suka menghayati dunia yang indah dan ianya tercemar disebabkan wujudnya KAU.