Hey ! Welcome to BSBG World

Tuesday, November 9, 2010

Cake Mania

Hidung aku masih lagi tidak berhenti mengeluarkan lendir hijau plus kuning2 sikit.. nak sikit ? hee~ salah ke aku duduk kat ekon pagi-pagi macam nie ? sejuk nak mati macam tak boleh menaip rasenye jari-jari nie.. tapi seronok la duduk dalam kesejukan tahap gaban, macam orang kaye..

dengan happynye, hari nie aku malas ke sekolah lagi ? WTF ? nak maki ke ? lantak aku la kan nak sekolah ke tak nak.. exam da abis kan.. bukan buat ape pon kat sekolah tu.. nanti main congkak and batu seremban.. da bape kali aku champion !.. sebenarnye aku memang nak datang sekolah hari nie sebab nak pulang kan harta pusaka bapak sekolah tapi aku bangun pukul 6.45am and baju belom gosok lagi.. mane cukup beb ! kalau macam tu dapat basuh muke and gosok spende je kot.. 
+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +

 Cake Mania

baru je dua hari aku download game tu da sampai jauh gitu sekali.. hebat tak anak za'ba ? hee~ gua men tak pakai mouse pon der ! tapi kadang2 aku geram nak mampus tengok customer2 yang sikit nak buat muke merah.. kau tak pikir ke yang aku penat buat cake lepas tu kau nak mara2.. yang lagi jahanan, aku da siap buat cake untuk dia lepas tu dia bla gitu je.. meminta makian ape ?

kadang2 duit aku tak lepas goal.. sedey betul kene ulang sekali lagi.. tapi dengan kesabaran seorang peniaga yang berwibawa aku still gak main sampai goal.. sebenarnye ikutkan hati nak je aku delete game tu lepas tu download balik ( dapat ape ae ? ) 

akhir kate, aku nak ajak korang ramai-ramai download game tu walaupon aku tau game tu da masuk ranking zaman purba.. daripada game bola, gado, race2, mat rempit lagi tak best ! macam haram !


24 comments:

Hunny Maldini said...

dulu pun pernah main game nih.
comell jahh ;D

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

hunny maldini : best kan !

Khyeeeeeeee ^^ said...

Dahulu kala ku pernah lah main , ceyyy ayt takboleyy blah . HAHA XD

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

khyeee^^^ : best kan !

Ayiep Lavera Rafflya said...

game budak2,,,hahaa

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

ayiep : mne ade ! game nie menguji kesabaran dan kecekapan tgn tau !

ashraf said...

gosok spende tu mmg HOT! haha

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

ayap : npe kau selalu buat ke ?

fie :p said...

sokong . game tuh memng cm tuh ..
kadang2 bengang gak .. tapi dah jao dh maen .. lepas tuh adik delete .. tuh yg bengang tuh ..

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

fie : hee~

Fakhrur Razi berkata said...

hahahah
taw xpe ;D
sme larh cm game yg ad customer2 yg lain
baru skjap pun nk marah
ak yg order kt cafe bwh nih smpai berjam2 pun xmarah
huahua =.=

ashraf said...

aku xpkai spender.heeee

p/s tp aku pkai boxer :)

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Fakhrur Razi : betul tu ! sokong !


ayap : tipu la kalau x pakai spender..
mati la mcm nie !

Zulfahmi Abidin said...

kau nie pon.skola bukan ikut mood lah.tuh tanggung jawab.ko pelajar.pg je la skola.setiap hari akan ade something yg kau akan dapat.tk lame lagi dah abes skola.lagi brape tahun je kan.tak salah ko spend time betul2 kat skola.pasal game tuh.pakcik2 kat tmpat keje aku dulu suke game tuh.ko nie line2 pakcik2 sebenarnyer.bhahahha

Bangga

Jia Abas said...

game ni memang best! ;D

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

zulfahmi : eley kau cakap aku macam la dulu kau rajen sgt dtg sekolah..
ala bukan belajar pon..
juz kasi marakh exam..
bosan dow !
bek isap rokok kat uma lagi sonok !
otak hang ! sengal kau nie !
hee~

jia abas : eye ! memang best !

ashraf said...

betul la.ak stat pkai boxer time f3 dlu.skang ni dh xde koleksi spende dh.hahah

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

ayap : sengal la !

adrinaqamarina said...

pernah maen cake maaaaaaania.

Eazy Izzuddin said...

oh game itu....
heheh...
layans gak..
xD

Entry Baru:
*CONTEST- MISS LOLLY'S | BIRTHDAY*

Tomato Gurl's Life said...

ciktom suka main game ni..siap abis semua level...hahahah...bangga wooo...

gigi rongak said...

haha..xda keja la tu main game.. waakakaka

BLADE EDGE said...

salam...

saya dtg lg sini..

sikit masa lg akan berlangsung piala sumbangsih. kalo xsilap, kelantan akan lawan selangor..

Encik Tikus said...

ahaha, intro entry lu gua ada geli geli sikit, gliteri ? erk ?

About Me

My photo
Nur Hafizah Binti Za'ba, 21 Tahun. Aku mula berbloging dari umur aku 16 Tahun mean 2010. Kenapa ? Sebab aku suka menghayati dunia yang indah dan ianya tercemar disebabkan wujudnya KAU.