Hey ! Welcome to BSBG World

Monday, November 1, 2010

Tengs + Go Hell

.
.

kau nampak tak atas tu ! ! macam nak tegelak aku tengok.. 
Entah hamba ALLAH mane yang komen aku and belom dikenal pasti dari mane asal usulnye dan pihak asrama sekolah men keb dato mohd yunos sulaiman sedang mencari identiti pemilik komen tersebut..=)

tapi tengs la komen macam tu.. aku sebagai budak yang berwawasan 2040 dan bercite-cite ingin ke menara gading serta bakal menjadi akautan tersohor dibumi nie menerima semua nasihat tersebut dengan penumbuk terngaga.. 

oleh demikian aku sebagai presiden kelab pencegah jenayah sekolah menguatkuasekan undang-undang agak aku sendiri tidak mencarut di entry sendiri.. kalau tak mencarut maknenye aku pmpuan yang manis ke ? untuk warge asing a.k.a pati yang ceroboh blog aku jugak jangan la mencarut disnie jugak.. kalau mencarut jugak maksudnye macam mintak penumbuk   bersiri 100 ninje tertel..

teguran membawa kepade kebaikan  ! fakta aku sendiri ! aku jugak nak mintak maap la kepade spe-spe yang tak suke care aku menulis entry.. setiap manusia bukan semua nye bagus.. kalau yang bagus pun bukan bagus sangat pon tapi hanye bajet bagus.. kalau aba bace pon mybe dia akan kejar aku dengan pedang samurai pemberian naruto sambil mak tengok dengan mulutnye menguyah pokkon pasar minggu.. seram tu ! tak ke mati kalau kene dikepale.. ergh ! tutup kes !

+ + + + + + + + + + + + + + + + + + +


aku nak cite pasal kat sekolah tercinte yang tempat aku selalu cakap bosan 20ribu kali satu hari.. mase rehat ade la sorang minah yang mukenye macam meminta dihempuk pijak tendang.. setiap kali aku teserempak dengan dia ade saje gaya bodonye yang dia sengaje tunjukkan kat aku.. mase rehat tu memang banyak jugak la ayat-ayat sweet romentik yang aku keluarkan khas untuk dia.. 

aku kurang pasti masalah dia tapi menurut aku mungkin mak bapak dia selalu bergadoh and selalu memaki beliau dengan kate-kate kesat.. aku sangat pelik ape kejada di nak carik pasal dengan aku.. adekah dia jeles aku nie cantek n comel ? adekah dia jeles sebab aku pandai ? adekah dia jeles sebab aku ade keluarga yang bahagia ? name dia pon aku tak kenal.. aku tak tau la kalau dia kenal aku.. eye la aku kan paling femes kat sekolah.. huhuhu !

lepas tu suke sangat nak jeleng-jeleng aku lepas tu nak cakap buruk pasal aku.. ikutkan hati nie nak je aku jolok mate beliau dan kasi ikan yu makan.. da la kau tu hitam, jerawat, duduk kelas last a.k.a bodo, and agaknye penah kne rabe dengan laki kot.. eye la kadang-kadang malam-malam aku nampak kau berpeluk-peluk dengan laki mane tah.. tak kan la peluk je mesti la men ringan-ringan sekali.. ergh ! !

ops ! jahatnye aku.. eye la aku jahat sebab ade orang buat taik dengan aku..aku tak kan carik pasal dengan orang kalau kau tak kacau hidup aku.. aku tak kan mara or maki orang tanpa sebab.. aku dengan member kelas aku baik je. npe ? sebab dorang baik dengan aku.. aku akan benci kau serta keturunan kau.. go hell la pmpuan ! !


pekataan babi akan ditukar kepada ayam !

33 comments:

syeraRAWRR said...

kau kene tunjuk kan arah pegi hell tu . dia kan tak rety baca macam mne nak bace papan kenyataan jalan ke "hell"

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

syera : bende tu tak payan di baca pon !

Diena --" said...

relaxx kak :)

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

da x boleh relax da ! ! geram !

nurkaloi said...

hehehe ayam pun ok gak...
ade kecumilan di situ...ngeh3

nurezzat said...

haha.. apa la u ni..
penulisan kamu menarik..i loike !
and bersaba lah ok dgn minah tu...
psstt: berhati hati jgak.. kekadang yg baek ngn kita bkan baik sangat pon oke ? ambil la ini sebagai waspada..

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

nurkaloi : comel ke ? ayam tu hodo ! tpi sedep kalau di goreng ! huhuhu!

nurezzati : tengs ! !
mmg tgh sbr la nie.. kalau tak da lme bakar uma dy..
tgh berhati-hati la nie.. hee!

nurkaloi said...

ayam comel laaa
ish ish memang sdap digoreng
lazat direndang,,,,ngeh3

abid_PM said...

mencarut dalam bahasa urdu dibenarkan :D

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

nurkaloi : eye la..

adib_PM : hahahak ! lawak ! !

ard said...

aha... boo saja sama manusia itu. hehehe :D

Ayiep Lavera Rafflya said...

emoticon org tu klaka laa..
:D

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

ard : boo ? ? ?

ayiep : kelakar ke ? comel la..hee~

Tomato Gurl's Life said...

adeh..xtau la kenapa walaupun ni entry emo..best je layan..huhu

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

cik tom : emo ? ?
sbb tuan dia sbnrnye gile skit..
hahahak !

shasha said...

Alaa fiza.. ayam tk ganas lah!

try eh..

woi ayam ahh kau nii...!!!

tgk, tk menggerunkan sgt la..

cuba ini;

woi babi lah kau ni !!!

haa..baru betol.. :D

Cik Bulat said...

GARANG ! rarrrww.. hahaha

Khyeeeeeeee ^^ said...

Wuishhhh , pmpuan tu mmg nk kne makii hbs nie . HAHA XD

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

shasha : kalau pakai babi takot kne blacklist la pulak..hahahak ! !
lembu boleh x ?
waa ! !

cik bulat : mne ade garang ma ! manje je !
he~

khyeeeeeeeeeeee^^^ : mmg pon.. ikutkan hati nak je potong kepale dia wt satey ! hee~

gigi rongak said...

haha.. mcm mana kalau perkataan vavi tu tukar kepada ayam.. wah! hbs la ayam popular lagik glamer lps ni..wakaka..

relax2

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

sje je nak femes kan..
babi haram..
ayam halal !
bek pnye !

Zulfahmi Abidin said...

bahhaa..yeah2.entry gaduh lagi.yeah2...


Terkini:Beeppp..Beeppp....Beeppp

BLADE EDGE said...

salam...

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

anyway, kalo ada masa silalah ke blog saya.

regards,
BLADE EDGE

Puteri Iqa Izyan said...

sabor ye dear :)

mmg xkn ade org yg puas ht ngn kite.
lantak la die :)

B E A R said...

AYAM...comel2...hehehe

PinQib said...

wuhuuu.. singgah blik.. nnt qib drop lg yer. exam la ..^^

thnks sinngah blog pink shayerrr

huhu.. itik lg comeiii

Amy Syaquena said...

sabo erk..

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

zulfahmi : best ke kalau entry gado2 ! !

blade : wasalam.. okey i wil !

puteri : mmg betul tu.. so sabar je la..

bear : mmg comel pon..

pinqib : god luck 4 exam..
hee~

amy : mmg tgh sbr nie !

ⒸⒶⒽⒶⓎⒶ said...

uih . ganasnye . haha

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

mane ade..
biase je.. hee~

shimah zaba said...

tertel....turtle la mengong
pokkon......popcorn la ngok!!
ko sje tulis gtu ke ko mmg x tw eja...kahkahkah

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

aku sdgn memartabat kan bahase melayu la !

Farrah Wahida said...

Apa ni?Dah laa,broken english...Tulis pun macam orang x betul yang pandai menulis.........tapi ni kan blog cik fiza jd ikut suka hati cik fiza la nak buat apa pun!

About Me

My photo
Nur Hafizah Binti Za'ba, 21 Tahun. Aku mula berbloging dari umur aku 16 Tahun mean 2010. Kenapa ? Sebab aku suka menghayati dunia yang indah dan ianya tercemar disebabkan wujudnya KAU.