Hey ! Welcome to BSBG World

Sunday, November 21, 2010

Free Porn Movie

Hidup aku agak kompius apabila nak search something mesti ade bnde yang boleh buat aku pikir kebodohan manusia sekarang.. aku bukan cakap semua tapi segelintir, ulang taip segelintir ! paham ! tak perlukan aku ulang 1001 kali ? Okey ! untuk dipendekkan cerita, aku pon aku mulekan entry kali nie.. tara ! !

Semalam entah macam mane hati aku boleh terdetik untuk bukak web pasal pelajar cemerlang.. Aku pegang dahi aku, tapi masih dalam keadaan hormel sama dengan orang2 yang duduk kat hospital tampoi.. Jadi kire okey la tu ! back tu the stroy ! aku pon taip la kat google PELAJAR

* yang gambar2 tu buat ape ? mak kau ajar ae ?

Mule2 macam tade perasaan sangat pasal bende kejada yang keluar.. Buat donno je la ! Bukan ade aku pon dalam web2 macam tu.. *bagusnye aku nie ! Lepas tu aku try la search BUDAK pulak..

* budak kelantan pon ade.. budak gay ? spe gay angkat hidung !

Waa ! ade pekembangan la daripada pelajar.. bagus gile ! lepas tu aku tambahkan BE kat belakang BUDAK tu..

* nak bukak ke tak nak ? SERAM JE NAK BUKAK ! SERABAI TUU !

Amboi ! hebat betul ! budak pon boleh BE*.. budak tu ! mesti bapak dia ajar bende ala nie semua mase dia kecik2 dulu kan.. apa nak jadi !

 So ? aku rase web2 kat dunia nie hampir separuh pasal lucah2.. Tak payah cite pasal dunia la.. malaysia je aku cakap ! nanti kalau aku kawin, aku tak nak kasi anak aku men intenet.. bahaya oi ! hee~ *aku lapar.. Eye la ! sekarang nie budak2 lagi2 remaja yang perasaan yang mereke itu bodo da biase sangat dengan porn movie.. geli seh ! tapi ade yang lagi pandai, tengok porn movie macam tengak cite hagemaru yang tiap hari tu kat astro ceria *maaf kepada sesiapa yg tiada astro.. saya tade niat nak sindir pon.. tapi sikit ade la ! aku tipu !..
 
Okey ! situasi tu aku tak kesah sangat la, tapi yang aku patut bakar rumah dorang ialah dorang anggap budak2 yang tak tengok porn movie nie ketinggalan zaman ! kuno ! pelik ! siap ade yang tak caye tu.. Kenapa ae ? why ? warun ? por qué ? 理由 ? 왜 ? and bla bla bla ! aku sebenarnye lagi pelik dari korang.. korang bangge ke dapat tengok bende ala tu ? happy ae ? puas ? ergh ! Kalau ditanye kenapa tgk bnde ala tu semua laju je jawab " Belajar ! nanti mase kawin da tau " otak kau gile ! bnde tu rajen pulak nak belajar, upsr pun 5D, pmr 8E, spm tak amik sebab da lanjutkan pelajaran ! apa nak jadi ! Bende yang betul jadi salah, bende yang salah jadi betul.. 

Apa nak jadi dengan budak2 n remaja zaman sekarang.. Kalau la sekarang pon da macam nie.. ape akan jadi 10 tahon akan datang ? 20 ? 30 ? 40 ? 70 ? sampai dunia hancur ? tepuk dada sampai pecah la ! *aku memang x pernah tgk porn2 nie..geli ! seram !
p/s : -tahniah untuk bergu lelaki badmitan malaysia yang dapat perak ! aku betul2 rase kecewa gile !
-esok dato Lee Chong Wei vs Lin Dan ! harap dapat emas ! amin ! 
-terima kasih kepada google translate atas mentranslatekan pekataan KENAPA..
-mybe lepas nie aku akan lagi jarang tulis entry cos lappy aku casnye rosak.. nek betul 80 ? sorang seposen plz ! sekarang nie pakai lappy akk aku.. dia nak balik um esok ! huhu !
-amir : saya sonok sangat dapat dengar suara awk walaupon awk tak tau tu saya.. tapi cukup buat saya tersenyum ! wndu kat awk !


34 comments:

adrinaqamarina said...

eceh amir, ehem3 saya pon suka dengar suara awak. tetiba.

part tu sokong la, kalau mat salleh paam ape benda tu, buat malu je kat diorang padahal bangsa asia kan terkenal dengan sifat pemalu dan perawan nya.

Puteri Iqa Izyan said...

kannn?
skang baru je masukkan 2 keyword,dah mcm2 bnd lucah keluar.. ish3..

twinkle twinkle said...

nmpk sgt la tu web yg plg selalu org search en

Ayiep Lavera Rafflya said...

internet bukan lagi tempat utk search ssuatu yg dikehendaki..
xD

biskut said...

ntah tak abih2 dgn menatang macam tuh...skit2 nak bagi owang stim sama.chit!

owh..new header ek...?simple.

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

adrinaqamarina :
jgn la ! malu la sy !
hehehehehehe!
betul tu..
sknk nie dowg da xde pk malu pon..
teruk betul !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Puteri Iqa Izyan :
tau x pe..
try la taip melayu !
lagi teruk bnde yg keluar..
erghh ! !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

twinkle twinkle :
tau x pe..
so nak salah kan spe ?
mak bapak ke ?
pk la sndri !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Ayiep Lavera Rafflya :
waa!
xde la macam tu..
intenet hanye tercemar dgn bnde2 x berfaedah je..

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

biskut :
hahahahak !
itu kau je okey..
aku xde la nak stim tibe2..
hahahahahak !

tau pon cntek ! tengs ! !

Fakhrur Razi berkata said...

sgtlah menyedihkan..
no need to educate pun benda ni
dh kahwin nnti pandai2 lah..

aku stuju,
study utk subject ad juga baiknya =.=

Zulfahmi Abidin said...

ko pon satu gatal search bukan2.hehehe.takpe2.bagus jgk kekadang ko jumpe mcm nie ko sedar jgk lha.^_^

Terkini:
1. Fakta dan Auta
2. Muka Cantik Soalan Bodoh Yang Kau Tanyer
3. Akhirnya Berakhir Sudah

Tomato Gurl's Life said...

menda lucaah tue la ramai yg cari..kenapa interested nak tahu umur cik tom??agak2 berapa??hehe ;))

syeraRAWRR said...

aku suke ni "saya sonok sangat dapat dengar suara awak walaupon awak tak tau tu saya , tapi cukup wat saya tesenyum! wndu kat awk! "





huk3 xD

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Fakhrur Razi berkata :
mmg menyedihkan pon..
tu la pasal !
mak dgn bapak aku pndai sendiri je..
haahahahahk !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Zulfahmi Abidin :
otak kau la !
aku nak search lain jumpe lain !
mesti x bace betul2..
poda !
hahahak !
aku da lme sedar..
kau to bile nak sedar ?
hehehe !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Tomato Gurl's Life :
mmg ramai carik pon..
budak umu 12 taon pon da pndai nak wt bnde ala x bek nie..

ala ! org saje je nak tau..
org teke ae ?
21 ?
betul ke ?

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

syeraRAWRR :
aku pon suke !
hahahahahak !

Encik Tikus said...

okey gua bukak skrg

Pencacai Alim said...

jahat itu indah bila setan main pranan..

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Encik Tikus :
hahahak !
sengal seh !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Pencacai Alim :
betul tuu !

Young-Hyun said...

HAIHH , teruk sungguh kanak-2 sekarang nih kan ?

nas said...

erm....nie la bdak2 skang...da ader kemudahan intenet...ini la banyak dia leh explore bende2 yg xelok..hu3...so sadd...

Zulfahmi Abidin said...

tk pasal2 aku kene otak pulak.aku bace salah.aku tak bace slah.hrmmmm..sory for everything.....

sory.aku pon kadang2 gatal2 jgk search yg bukan2.tapi tuh yg buatkan kau tahu sesuatu perkara tuh.tak salah rasenyer.hrmmm..aku tak tawu nk comment ape.sory lagi skali.

BLADE EDGE said...

Salam..

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

fuuhh!! penumbuk berapi la komen dia!! ahakksss!!

kalo cari kat search enjin yg berkait dgn melayu, slalu jer benda2 gitu lebih byk kluar..ntah ape2...wat malu btul...

Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

regards,
BLADE EDGE

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Young-Hyun :
agak teruk gak la !
apa nak jadi pn x tau !
kite kne pk pasal mse depn !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

nas :
tu la pasal..
yg betul jd salah yg salah jd betul !
ergh !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Zulfahmi Abidin :
ceh ! tau sesuatu perkara ?
ape ae ?
hee~
itu pon nak soryy..
is okey !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

BLADE EDGE :
wasalam !
awk da penah gi blog sy la sebelom nie..
lw x caye tgk la komen awk yg pas2..
heheheh!

Zulfahmi Abidin said...

owh.tak yah ckp sory ea.give me 5.^_^

✿....rossa alina....✿ said...

susah nak kata..susah nak komen..sebab budak2 sekarang dah terlebih "pandai"..cehh!!

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Zulfahmi Abidin :
nak sepak ke ape ?

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

✿....rossa alina....✿ :
betul tu !

About Me

My photo
Nur Hafizah Binti Za'ba, 21 Tahun. Aku mula berbloging dari umur aku 16 Tahun mean 2010. Kenapa ? Sebab aku suka menghayati dunia yang indah dan ianya tercemar disebabkan wujudnya KAU.