Hey ! Welcome to BSBG World

Saturday, December 18, 2010

Aku Bukan Hebat Mane Pon 2


Okey ! sekarang nie kite sambung cite pasal Aku Bukan Hebat Mane Pon 1 .. Kepada sape2 yang tak bace Aku Bukan Hebat Mane Pon 1 pegi la bace sekarang !! 

21. Aku suke datang sekolah lambat2.. sampai kene panggil bilik hem..

22. Aku betul2 benci dengan orang yang cari pasal dengan aku tanpa sebab..

23. Aku seorang yang cepat mengigil.. bukan gigil men2.. tpi betul2.. kadang2 aku ketawa tengok aku mengigil.. ^__^

24. Jari kelingking aku tak boleh tegak.. kulit kurang.. tak caye ? datang la sini.. aku pon pelik..

25. Setiap kali aku belajar add math kompem aku akan nangis.. tpi aku berusaha ! !

26. Aku tak pandai english.. tapi english tak penah gagal..

27. Aku benci kat sorang cikgu disiplin sekolah aku.. dia pompuan.. memang benci gile la ! aku doakan dia cepat berambus dari sekolah aku ! ! tolong doakan sekali..

28. Member aku suke sangat cakap aku nie berjiwa lelaki.. aku kompuis gile la ? eye ke ? jawab plzzzzz ! !

29. Aku lebih suke belajar time esok nak exam.. sanggup tak tido.. lantak la ! asalkan dapat jawab soalan.. 

30. Aku memang pantang gile tengok orang tiru mase exam.. macam nak jerit je kuat2.. bodo gile !

31. Aku akan mengambil mase 1 or 2 jam untuk tido, walaupon lampu da tutup, aku da kat atas katil, aku da ngtk.. nape tah ?

32. Aku rase aku nie sorang yang setia pada sesorg.. maksud aku lelaki.. wek ! aku geli pulak ! ! !

33. Aku tak suke tengok orang bngge2 kat bf/gf kat depan aku.. kadang2 rase nak sepak je laju2..

34. Aku geli dengan jiwang2 karat besi panas nie.. aku lebih kepada sweet je kot..

35. Aku tak suke buat keje berat2.. aku harap kalau ade da besar aku dapat keje yg senang tpi gaji waaaaaaaaa ! !

36. Aku memang boring gile layan dengan orang yg rendah2 diri nie.. aku rase orang macam tu bajet nak mampus ! !

37. Aku nie jenis susah nak simpan rahsia2 nie.. rase macam nak heboh 1 malaysia je..

38. Kalau ade duduk kat kerusi mesti kaki aku nak besile jugak.. kat sekolah pon aku macam tu..

39. Aku suke mengalan ( mengolok ) time cikgu aja sebagai tanda semangat gile babi..

40. Walaupon zahir nye aku nie pemalas tapi aku rajen datang kelas tambah.. lagi kalau kne bayar.. kalau tak gi rase rugi je kan kan !

Okey !! tu je hari nie !! yang kali aku sambung lagi.. hehehehe !! 

28 comments:

syeRAWRR bieber said...

kau memang! HAHA

Raji berkata said...

woahhh confirm kau jwb exam add maths nnti xde nngis2 dh ;D

owh xsuka org tiru dlm exam eh?
err tapi kalau dlm kuiz org tiru kau jerit x? =.="

Nieza Micha said...

24. jari kelingking aku pun takleh tegak la... tak tau nape...XD
27. nanti aku doakan sekali.. haha..
28. iye kot... haha!~~
29. hoho.. aku pun camtu... lg fresh.. sbb baru hafal...XD
39. mengalan...? mengolok...? aku tak faham perkataan tu... haha!~XD

Solihin Zubir said...

suka dtg skolah lmbt? samala.. walaupun dok hostel dlu, tp hari2 mesti nk jd paling last.. hehe..

Cik_Shiqah said...

setiap manusia punya kelebihan plus kehebatan msing2 meyh. anda jugak punya itu! hehehe :)

adrinaqamarina said...

banyak tak sama! haha

rina suka datang sekolah awal. tapi skunk, pegi kuliah tak awal la sangat. kui3.

tak suka jugak orang yang bangga3kan bf dye. ingat dye je bahagia! oppsie ter emos pulak.

yang, minum susu before tdo, nanti dapat tdo cepat

adrinaqamarina said...

ha bab atas kerus tu, rina pon!

Sophia Rani said...

hahaha... byk la persamaan kita.. cthnya pasal blajo add math tu.. pastu blaja last minute.. tak suka cikgu disiplin kat skola.. yg paling penting sy pon seorg yg sgt setia.. ecececehhh.. :P

Zulfahmi Abidin said...

aku benci gile bile aku dah sedap2 bace.tibe dah abes.apesal ko buat sikit sgt nie.buat lah 700 ker. 9000 ker.grrr.hehe

Terkini: Aku janji tak merempit lagi | Aku ingat kau je sengal. Aku pon sengal jugak | Lepak makmak CSI

Puteri Iqa Izyan said...

wahh.byk neh.. huhu

suke dtg skolah awal..hehe

oh.belajar last minit. suke jugak.ekekeke

ish.sme lah.tak suke org bangge2 kn gf/bf dieorg. menyampah.

niesh™ said...

add math mmg mnyakitkan ati :) tak pernah lulus langsung masa exam biasa2,tp spm lulus,kredit lagi :D

FAZLYN NAIN said...

22.kite same la dik..rase nak sumbat je mulot dengan cabai..haha

28.berjiwa laki takpe..janji berhati kewanitaan kan..kan...kan..

33.tak yah sepak..bunoh je..haha

Selikat Coklat Berbicara said...

28. alaa , biasa la tu . diorang jeles dgn kau tu .haha

33 . tu betul ! aku elergik dengan orang mcm tu .macam nak kene M*** dengan aku

36. hehe , tawu takpe !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

syeRAWRR bieber : nape ? eye la ! aku mmg mcm tu.. ape la !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Raji berkata ; masalah nye aku tak penah masuk kuiz pon..

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Nieza Micha : makne nye kulit kat jadi comel tu x cukup la..
eye ke ? hem ? nnti aku akan jadi pmpuan melayu terakhir okey !
nglan tu sama dengan ejek..

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Solihin Zubir : owh ! saje je nak carik pasal dgn cikgu disiplin.. biar dia ade keje sikit..

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Cik_Shiqah ; betul tu ! ! !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

adrinaqamarina : mmg la.. rina kan budak pandai.. bukan mcm sy.. ?

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

adrinaqamarina : hehe ! kan kite org melayu.. tu la pasal sampai nak bersile kat atas kusi !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Sophia Rani ; waaa ! sy pon setia.. sampai sekrg ingt kat dia je.. tak nak yg lain ! wek !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Zulfahmi Abidin : woi ! mate tgn aku nak buat bnyk.. penat la.. yg kali aku smbng lagii.. sikit2 nnti muak pulak !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Puteri Iqa Izyan : ape yg bnyk sgt nie ?

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

niesh™ ; tu la pasal.. tade mood nak belajar.. tpi target nak A.. dem !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

FAZLYN NAIN ; betul tu ! jiwa wanita maaaa ! lembut !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Selikat Coklat Berbicara ; jeles ? ? pelik pulak !

Cik Tom said...

hehhee..bg cik tom fiza ttp hebat..berblog dlm usia yg muda..

cik tom rs blog fiza ok..laju load...xde dlm senarai yg xde org jenguk blog..dun wory ye :)

wunny said...

haha i like part setia pada laki tu. mueheheh :D

About Me

My photo
Nur Hafizah Binti Za'ba, 21 Tahun. Aku mula berbloging dari umur aku 16 Tahun mean 2010. Kenapa ? Sebab aku suka menghayati dunia yang indah dan ianya tercemar disebabkan wujudnya KAU.