Hey ! Welcome to BSBG World

Tuesday, December 28, 2010

Banner Contest

Gua bukan tau pon nak buat ape kan hari ni.. so gua tengah bosan tahap gile kentang, jadi gua putuskan yang gua nak joib 1 contest nie.. first time la kirenye hati gua terbukak untuk join contest sebab contest nie simple macam duduk tak buat ape2.. member gua yg gi tag gua.. da lame gile tag tapi gua buat donno je.. malas ! ! so chill je la okey !






contest nieh berkenaan banner @ header...so banner @ header saper paling menarik + blog layout yg paling cantik n paling kemas akan menang..

syarat2 contest nie :

1. become my follower 
2. buat entry pasal contest nieh n tinggal kan link entry anda..so senang nak view nati...hehehe..
3. letak kan banner contest nieh pada side bar anda..
4. tag 3 blogger lain yang bertuah..
5. terbuka kepada sesiapa yang mempunyi blog sahaja..(blogger yg berada di malaysia sahaja)
6. tarikh tutup : 2 january 2011
7. pemenang akan  diumumkan pada 22 january 2011

PRIZE :

tempat pertama : top-up RM30 (mane-mane line taliphone bimbit)
tempat kedua : top-up RM10 (mane-mane line taliphone bimbit)
tempat ketiga : top-up RM5 (mane-mane line taliphone bimbit)


Gua memang perlukan topup tu beb! sebab henpon gua da berabab tak topup.. Kalau RM30 memang cun gile la sebab gua ade main sos topup.. hahahak ! Kalau menang tiga2 hadiah lagi best ! tapi boleh ke ? huhuhuk ! Tapi kalau tak menang pon aku tak kesah sebab entah la.. Tapi lagi , kalau org masuk sesuatu contest mesti tujuan nye nak menang kan ? kan ? kalau tak nak menang baik tak payan masuk ! puiiii !

Gua baru je balik pasar masjid beli tudung baru.. lepas balik uma gua try.. gua tengok kat cermin macam cantek je gua kan... hahahak ! gua pasan ! tapi apa salah nye puji diri sendiri kan kan ! sekali sekale.. hehehe ! betul tak ?

Nota Comel : Shima ( akak ) n Faiz ( Abg ) da gi balik universiti dorang.. so sekarang nie aku yg paling tua kat rumah, tak masuk mak aba la.. Dapat ke aku masuk universiti pulak ae ?

23 comments:

Puteri Iqa Izyan said...

wohoo..
best gak contest nih..
nk2 kalau banner yg kelasss gituh.. hehe

gudluck dear :)

Ayuraza said...

saya takda banner cantik tertarik meletop:P
tapi saya ader saya..hehe
luahan murahan...:P

Nieza Micha said...

gud luck...^_^

fiza kan pandai.. musti boleh dapat masuk universiti punye... hikhik..^_^

Amirrah Zawani said...

wahh macam menarik je contest ni..
nk join gk lah.. gud luck yeaa :D

syeRAWRR bieber said...

menanglah! blog pon da gempak ni! ! ! ! !

Zulfahmi Abidin said...

gud luck lah.aku masuk nati aku yg menang malas aku.bhahahhaa

Khyeeeeeeee ^^ said...

Alamakkk , sayaa pun ade ? Ayoyo , hehe . Banner mne ade cantikk maaaaa :D Btw , gudluck !

ANATI SOKI said...

weyh!! die bg topup! hehehe .,. cm best jer.. best of luckweyh!

nub said...

smoga mnang ooo!!

hahak

enyheartsdiamond said...

goodluck bidadari yng nakal ;)

Amni said...

gua pakai bil.. t kalau menang, dia nak topupkan macam mana? tolong bayarkan bil boleh ke?=P

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@Puteri Iqa Izyanbanner sy macam kanak2 rabina je kot.. heee!

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@Ayurazasy pon ade saya jugak !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@Nieza Michatengs ! insyallah dapt !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@Amirrah Zawanijoin je la.. jgn malu2.. !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@syeRAWRR biebertq ! blog kau pon !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@Zulfahmi Abidinwek ! bngge tanpe buat ape2... hahak !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@Khyeeeeeeee ^^tade bnnr pon boleh join la !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@ANATI SOKItu la pasal ! sy pon da lame x topup !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@nubmasi ! masi !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@enyheartsdiamondsejak bile sy jadi bidadari nakal ?

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@Amnipakai bil ? no komen !

laksamberlipat said...

comey blog..
btw gud luck ya...

About Me

My photo
Nur Hafizah Binti Za'ba, 21 Tahun. Aku mula berbloging dari umur aku 16 Tahun mean 2010. Kenapa ? Sebab aku suka menghayati dunia yang indah dan ianya tercemar disebabkan wujudnya KAU.