Hey ! Welcome to BSBG World

Sunday, December 26, 2010

Perkara Yang Aku TERbuat Mase 2010


Selang bape hari je tahun baru nak muncul.. tpi sebelom tu aku nak buat rumusan tentang tahun 2010 dulu la.. kire yang 6hari halal je la okey ! 

1. Melawan cakap mak dan aba.. lepas tu degil plus keras kepala !

2. Menjadi seorang yang Pemalas..

3. Menangis apebila disuruh buat kerja.. rase dunia nie tak adil !

4. Bangun tido lewat nak mati.. lepas tu mandi 1 hari sekali.. aku tak busuk okey !

5. Makan lewat malam, lepas tu tak ingat diri !

6. Datang sekolah lambat sambil rase tak puas hati..

7. Masuk bilik HEM tak tentu pasal, cikgu soalan lepas tu buat muke mintak simpati..

8. Buat bising kat dalam kelas, lepas tu kne warining dengan cikgu tapi tunjuk bagus..

9. Jadi orang yang berlagak nak mati serta bajet good gile..

10. mencarut tak tentu pasal, ingat kan bagus la tu..





11. Gado dengna budak laki.. pikir aku nie laki la konon..

12. Tak buat keje sekolah , lepas tu buat alasan merepek-repek..

13. Tunjuk Fuck kat orang, lepas tu pikir bende tu bagus sangat..

14. Mase exam kacau orang yang aku benci dengan main lastik2, lepas tu cikgu mara buat macam tengah husyuk gile bace soalan..

15. Mase exam buat bising, lepas tu member sebelah tengok tande perotes, tapi buat2 tak nampak, dalam hati padan muke kau..

16. Suke mengalan cakap cikgu, cikgu mara, pandai pulak jadi budak skema..

17. Kalau terpegang lelaki or laki yang sentuh buat tak kesah pon.. Adoi ! dosa tuuu ! ! 

18. Mule exam, tengah tahun dapat no 1, lepas tu dapat no makin teruk ( top 10 ).. nampak sangat aku tak belajar..

19. Menjadi perempuan yang bertopengkan lelaki.. bodo nye !

20. Mase belajar dalam kelas gi berbual dengan kawan, sebab aku benci cikgu tu..



21. Balik sekolah bukak kasut, bukak baju lompat katil, bangun time nak magrib..

22. Aku terjatuh hati kat seorang mamat.. lepas tu sedey sebab dia.. BA ! ! ! !  #&/@*%

23. Rosak kan lappy mak, lepas rosok tak kasi tau mak.. Mak mara masuk bilik nangis..

24. Online n berblog sampai lewat malam, ape tah yang dibuat ? ? aku pon tak paham !

25. Gadoh sesama adek beradek... dua ego bersetan kuat sangat..

26. Solat 5 waktu kadang2 fail jadi 2 3 4.. Mane tah hilang.. Jawab sendiri la aku kat akhirat nanti ! insaf..

27. Aku blog.. Mase banyak abis.. dem dem dem !

28. Suruh aba pasang intenet kat rumah..


29. Aku rase tahun nie tahun paling banyak rekod jenayah aku..


30. Rase nak ulang balik 2010.. plzzz ! ! Superman ! !


Penat seh nak pikir bende ala nie.. tapi aku rase banyak lagi aku tak tulis.. semput tau ! tu je la.. Aku main letak je gmbar ape.. suke2 je !
Note Comel : Blog baru ! ! cantek x ? plzz ! puji aku ! ! 

28 comments:

Puteri Iqa Izyan said...

hohoho.banyaknye... plg suke mde sekali sehari.. agagaga

p/s: lawa template baru.bunge2.. hehe :P

Puteri Iqa Izyan said...

hohoho.banyaknye... plg suke mde sekali sehari.. agagaga

p/s: lawa template baru.bunge2.. hehe :P

adrinaqamarina said...

wah, cepat3 azam baru. nanti jangan buat camtu dah!

:)

ne baru lah nampak cam make over, ari tu kaler same je, so tak perasan.

suke font dye. layout pon simple and just nice.

ummiarissa said...

ohh adik Fiza..masih sempat lagi berazam menjadi yang terbaik...tersentuh juga hati ini,kerana akak seorang ibu...jadilah anak yang baik...tidak rugi..

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@Puteri Iqa Izyanape ? tak paham pulak !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@adrinaqamarinaokey2.. tengssss !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@ummiarissainsyaallah.. azam da ada tpi tinggl tunggu tahun baru je.. hee~

Nieza Micha said...

hoho... byk nye rekod jenayah... lepas ni wat azam baru... huhu...

suke font untuk tajuk tu... aku ingat nak tukar font ni jugak... tp kau dah gune dulu... aku kene carik font lain la ni... ngeh3...

Amirrah Zawani said...

suka gadoh dgn laki.. haha!! nanti mesti terpikat dgn budak laki tu :P

ANATI SOKI said...

anat penah buat smua tuh!! especially..kalau kena mrh confirm masuk bilik nanges sorang2..muahahahaha.... kalau pikir2 balik.. rasa cm. adoih.. teruknya aku.. muahahahahah

anat fllow mellow kamu ekh :)

Khyeeeeeeee ^^ said...

Wah , mantopp gilee . Hihi XD

wunny said...

hehe jadikan tahun depan lebih baik dr tahun ni okay! go go go! :D

Fazlyn Nain said...

eh,jangan mintak ulang tahun 2010 balik ye..
tak nak dah jadi calon SPM lagi..haha..fedup dah..

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@Nieza Michatau pon.. aku mmg bnyk rekod jenanyah.. dicare sekolah 24jam.. hehe ! susah tu nak tukar2 font ! hee~

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@Amirrah Zawanikalau laki tu bukan sorg mcm mane ? hehe !

mish cokat said...

hhe. same jer kot kite nihh. btw, nice bloggies :D

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

chantek belog baru dia....

keretif....

akak lom wat lagi rumusan 2010

hehhehe (^^,)

nub said...

wooh.gaduh ngan laki.ganaih ang ni.hhahak

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@ANATI SOKIbiase la tu.. budak2.. ceh ! budak la sgt kan ! remaja !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@Khyeeeeeeee ^^mantop ke ? hehe !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@wunnyokey ! i will !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@Fazlyn Nainokey ! sape je nak ulng.. sbnrnye fedup jugak nk jadi calon spm ! ergh !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@mish cokathahak ! eye ke ? biase la tu !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿tq tq ! buat la.. mesti pelik lepas tu !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@nubhahahak ! enth la pelik !

CIK TOM said...

wah byk giler list...cuba perbaiki utk tahun depan..yg no1 tue..smpi skang cik tom still buat..xpatut2..


cantiknya blog!!!suka2!!

CIK TOM said...

sori ye yunk..agak bz+bb overlimit so agak jrg bw utk akhir tahun ni..sob3 T_T

nas said...

Amboi..banyaknyer ko dedahkan hal2 pasal peribadi ko kat sini..hahahaa..kalau aku aku xberani kot..hehehe..anyway harap2 fikir balik n mantapkan diri masa tahun depan nanti ea fizah :)

Harimau Membaham Garuda 3-0; Ramai Orang Indon Salahkan Laser

About Me

My photo
Nur Hafizah Binti Za'ba, 21 Tahun. Aku mula berbloging dari umur aku 16 Tahun mean 2010. Kenapa ? Sebab aku suka menghayati dunia yang indah dan ianya tercemar disebabkan wujudnya KAU.