Hey ! Welcome to BSBG World

Monday, December 13, 2010

Ketakutan Mencapai Tahap Atok


Da lama tak update blog and da lama tak terjah blog feveret aku ! Sorry la, sebab sekarang ni aku memang takde mase gile nak blogwalking blog korang.. Bape2 blog je sempat ! 1 hari 2 3 blog je.. hahahak !sorry ! traffic aku 1 hari 50 pon batuk2 ! hahahak ! okey ! chill !


Kakak aku, bukan kakak angkat aku or kakak dokong baru je balik dari universiti dia semalam semalam.. Aku happy la jugak ! sebab nanti dia boleh ajarkan aku add math n sains.. So aku rasenye malam nie perjuangan aku da bermule ! aku akan belajar add math dari A-Z sebab nanti f5 aku tade la lembab macam kura-kura cap jempol kan ! 

2011 pon coming soon tanpe aku suruh ! SPM lari 100 meter tanpa penat lelah.. dem ! ! Ketakotan mencapai tahap gaban maksimum.. Azam-azam baru da bertumbuh kat kepala otak aku.. Jadi lebih baik dari sebelum nye.. YAAA ! betul tu ! 

Aku macam nak tanye korang something la ? hem ? segan la pulak ( tumbuk kepala kuat2 ).. nanti je la ! SUDAH ! tu je entry kali nie.. Aku malas nak tulis macam aku buat karangan 350 patah perkataan, nanti bukan korang nak bace pon kan ! hehe !
nota comel : aku sayang mak aku ! mak sayang ija tak ?

35 comments:

adrinaqamarina said...

kite bace je awak. hehe!

mak mesti lah sayang ija~ ija kan anak mak.

haip! kurangkan bw tu, belajar add math dulu baru boley bw. hehe.

all da best dear! fighting!

Nieza Micha said...

haha!~ tahun depan SPM kan..? relax la... kau anggap jek add math tu kacang giler and kau sayang giler kat subjek tuh... konfem A... aminn... haha!~ gud luck...^_^

wunny said...

sama lah kita, nak buat azam baru!
goodlux bebeh! :D

jiarm said...

waA~~
dh prepared tok spm,, chaiyok deh !! :)

hayatul amira said...

hai adik :p
akak dah baru lepas spm :)

Ayuraza said...

saya nak bce..hehe..450pun sanggup baca..
hekeleh...ober pulok!!!

Ayuraza said...

saya nak bce..hehe..450pun sanggup baca..
hekeleh...ober pulok!!!

twinkle twinkle said...

semua mak syg anak :)

Raji berkata said...

hohoho
ni namanya manfaatkan peluang yg ad
hak2 ;D
bagus2 sure straight A punya tahun dpn
inshaAllah

Zulfahmi Abidin said...

1. ko datang blog aku hari2 rasenyer.so aku punyer blog tuh blog fav kau la ea.eee.terharunyer.
2. ko nie buat cerite tergantung.ckp la ape dye.aku nk tawu nie..potong steam lah..
3. aku harap mak kau pon sayang kau jgk.^_^
4. gud luck untuk SPM nati

biskut said...

aku tetap baca gak sampai habis..sebab ko nih kelakar.kim salam kat kakak kandung dan bukan kakak dokong ko ek...haha

little black dress said...

hahaha..
nk tye tapi malu.?
soalan apekah itu..
hoho~

Cik Tom said...

study elok2...good luck ye utk spn next sem...

syeRAWRR bieber said...

kau ade kkq bleh la. aku ni ? :(

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

adrinaqamarina :
yg kali tulis mcm karangan spm la..
hehehe !
tengssss ! !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Nieza Micha :
tiap kali aku nak syg subjek tu mesti aku akn nanes ! ergh !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

wunny :
takot buat azam je nnti x buat pon azam nye..hahak !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

jiarm :
kompem la !
spm bukan boleh bace 2 hari sebelom spm !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

hayatul amira :
jeles nie jeles !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Ayuraza :
eye ke..
so bace la entry yg lame2..
hahaak !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

twinkle twinkle :
mak x syg semua la..
mak syg ank2 dia n laki dia je..
hahak !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Raji berkata :
kalau strgh A kau nak belanje x ?
hahak !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Zulfahmi Abidin :
1. kau rase mcm tu ke ? eye la tu ! aku suke je blog kau !
2. aku sebnrnye xde ape pon nak tnye.. saje je buat aksi..aik !
3. ceh ! cakap mcm mak aku kompuis nak syg aku ke x..
4. tengs !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

biskut :
aku kelakar ae ?
baru tau..
hahahak !
insyaallah kalau aku masih normal lagi !

Puteri Iqa Izyan said...

selamat belajat dear!

ad math best tau :))

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

little black dress :
saje je nak wt aksi..
hahak !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Cik Tom :
yooo ! cik tom! tengs !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

syeRAWRR bieber :
aku bapak ? mak ? adek ?

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Puteri Iqa Izyan :
okey !
tengs !

FAZLYN NAIN said...

adek bebel-bebel sampai kene scroll panjang2 pon masih ramai nak bece la..haa,bagos tuh dik..adik da plan tok SPM..chaiyook!!

nub said...

tulis la 5 juta pekataan pon..aku sanggup baca..bhaahaha

Puteri Iqa Izyan said...

dear, ade somthing utk kamu kt blog.meh ler :D

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

FAZLYN NAIN :
nnti la esok saya bebel okey !
hehe !
tengs !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

nub :
okey ! nape semua nak bace kalau aku tulis pnjg nie.. hem ?

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Puteri Iqa Izyan :
sy sbnrnye nak amik..
tpi tak de mase la..

About Me

My photo
Nur Hafizah Binti Za'ba, 21 Tahun. Aku mula berbloging dari umur aku 16 Tahun mean 2010. Kenapa ? Sebab aku suka menghayati dunia yang indah dan ianya tercemar disebabkan wujudnya KAU.