Hey ! Welcome to BSBG World

Wednesday, December 29, 2010

Saya Blogger Johor

Aku tak tau nak mulekan entry nie dengan ayat ape ? penat aku pikir bagai nak rawk ! Korang tau tak pasal Kategori Sahabat Blogger Mengikut Negeri .. Korang mesti da tau kan.. Aku je kuno 24jam sebab baru tau semalam, tu po pasal terbace entry sorg budak Johor yang join.. sape  ? malas nak cakap ! tet ! mule2 ingt segmen nie abis pukul 12tghmlm semalam.. Tapi  Pakal je segmen ni dilanjutkan tempohnye sampai bulan hadapan.. Memandangkan aku Seorang remaja Johor yang berwibawa lantas berwawasan 2020 serta bersemangat kental lagi berdedikasi tinggi dan berakhlak mulia, aku pon join dengan hati terbukak luas.. Chill ! !


Nama manja atau glamer :
Famly aku panggil aku dengan nama Ija.. Tapi kalau kawan2 just pnggil Fiza.. Tapi name ic Nur hafizah binti Za'ba.. Cikgu Add math aku suke panggil name panjg aku.. nape tah dia ?


Status :
Single sepenah mase.. Tak suke couple.. Tapi kadang member aku cakap aku nie lesbian.. pasal ape pon tak tau.. agak2 aku suke raba pmpuan ke ? otak kau ! ^__^


Cara hubungi :
Facebook : Nur hafizah Za'ba
Yahoo : Hafiz_zahboboy94@ymail.com
Formspring :FizaSS501


Daerah/Jajahan :
Negeri : Johor > Daerah : Pontian > Mukim : Pekan Nanas > Taman : Sri Sentosa


Tempat tinggal :
Aku baru je pindah rumah tahun ni so alamat kat ic, alamat rumah lame, jadi alamat aku No 76 Jalan Sri Sentosa 2 Taman Sri Sentosa 81500 Pekan Nanas ,Johor.. So tak sama dengan ic kan.. heee~


Nie rumah aku ! tapi mase belom pindah la.. nak amik pic baru malas pulak .. so ape yang ade je la.. Lampu kat tembok pon belom letak lagi mase tu.. hahak !


Apa yang menarik di tempat Johor :


Angsana ialah tempat shopping yang aku rase femes kot kat johor nie.. betul x ? betul kan.. ramai orang kenal angsana nie.. negeri lain pon kenal kan.. kan kan !


Danga Bay ialah tempat ape tah.. hee~ setau aku tempat nie pon antra tempat terfemes kat johor.. ( maksiat area ).. heee~


Tanjung Piai ialah penghujung benua asia.. aku penah pegi tempat nie.. tpi x penah sampai abis.. penat dow !


Jusco Tebrau ialah tempat shopping lagi.. tapi istimewa nye jusco tebrau ialah tempat shopping terbesar di asia.. betul ke ? tapi setau aku okey.. betul la !


Okey 4 tempat cukup la.. Semua tu ade kat mane ? JOHOR  ! Tempat lain tade bende ala nie semua.. hee~
Nota Comel : Malam nie malaysia vs indonesia.. go malaysia ! sayang malaysia !

21 comments:

Khyeeeeeeee ^^ said...

Orang Johor ke ? Saye pun cucu kepade org johor (:

azieda razak said...

template baru ye... comey... da lama tak jenguk sini...

nub said...

gahahah.akan aku jelajah tanjung piai 1 ari nanti.hahak


kemon malaysia!!!

Nieza Micha said...

woahh... tarikh dilanjutkan eyh... cam nak join... huhu... t rajin, aku wat... ngeh3...

syeRAWRR bieber said...

weh! CS tempat maksiat termasyur! da lupe ke ? haha

m!da BucHuxX said...

bangga jadi ank malaysia .tak kira tinggal kat mane kan.:)

Zulfahmi Abidin said...

weh.apesal ko masuk johor punyer.makin tipis la peluang aku mcm nie.^__________^.tpi bab angsana tuh aku setuju sgt.^_^

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@Khyeeeeeeee ^^jadi awk org ape ?

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@azieda razaktengs ! comel macam sy kan !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@nubgi la ! bukan best pon !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@Nieza Michajoin je la ! bukan rugi ape pon !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@syeRAWRR biebercs tak populer macam yg lain.. just populer kat johor buat ape..

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@m!da BucHuxXmee dua ! !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@Zulfahmi Abidinkau lagi hebat lorh ! tpi kalau aku tak masuk johor.. abis nak masuk mane ? kedah ? kelantan ? no no no ! i org johor okey !

twinkle twinkle said...

huhu xpena g johor -.-

CIK TOM said...

cik tom nak pergi johor la..boleh guide kan cik tom??hehe..

CIK TOM said...

tahniah blog ni makin cntk n kemas...thanks amik banner cik tom..cik tom curik banner fiza jgk..comel!

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@twinkle twinkleyok la pegi ! johor best !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@CIK TOMboleh je ! johor bnyk tempat best !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@CIK TOMmasi ciktom! kembang bontut ! hee~

wunny said...

hee~ nk datang umah boleyyyy.. ^^

About Me

My photo
Nur Hafizah Binti Za'ba, 21 Tahun. Aku mula berbloging dari umur aku 16 Tahun mean 2010. Kenapa ? Sebab aku suka menghayati dunia yang indah dan ianya tercemar disebabkan wujudnya KAU.