Hey ! Welcome to BSBG World

Thursday, December 23, 2010

Bontut Aku Sakit ! So What ! !


Apa masalah tajuk sengal kat atas tu ? tak tau malu ke minah nie ? AAAHHH ! Lantak aku la kan ! nie blog aku, bukan blog abah kau ! Chill je la cite aku nie !

Semalam ? maksud aku hari selase bersamaan dengan 21.12.2010, aba ajak kite 1 keluarga pegi main Badminton kat dewan badmintan yang kite org gelar kan YAP ! So aku ajak la nisa, shima,  mak main bergu.. aku team dengan nisa.. mak n shima team 1 lagi la.. tak kan la nak team dengan aku jugak kot.. kalau gitu main ape pulak kan ? ?.. mase main2 tu mak boleh pulak pukul bola tinggi n belakang nak mati.. So aku berusahalah untuk amik bola tu sebab aku rase tak out.. Tibe2 entah macam mane aku boleh terduduk= terjatuh.. sakit gile la ! da la mase tu ade group budak laki main kat belakang gelanggang tu.. mesti dia nampak punye.. malu tak ? ? dem !

Mule2 aku tak rase pon sakit sangat.. lepas bangun tu macam biase la main balik.. Tibe2 mase aku bangun tido tadi, bontut aku macam sakit semacam.. aku pikir la balik.. apesal la bontut nie boleh sakit ? kne rogol dengan setan ape ? hahahak ! tidak tidak ! ! last2 aku pon ingat yang aku terjatuh.. adoi ! sakit memang terase la bile aku main turun naik tangga.. aku pon kurang pasti la ape masalah bontut nie.. bile la aku nak jalani hidup secare normal atau aku buat pembedahan je.. hahak! lagi cakap nak lebih..

Lepas bace entry nie jangan la piki bukan2 or bayang kan bende bukan2.. mintak sepak la tu namenye kan.. Entry nie tak lucah kan.. sengal ! ! doakan aku okey ! ! hehe ! ^__^
Nota comel : esok nak pegi beli buku tulis kat sekolah.. aku benci sekolah !!

28 comments:

wunny said...

haha kasihan betul. btw, best nye dapat ber exercise dgn family! ^^

selamat kembali ke sekolah! :D

Sophia Rani said...

hahaha.. jgn sampai kene buasir lak tau... hehehehe

nub said...

guna lah fabermax!

kahkah tah btoi ka dak

Zulfahmi Abidin said...

Wah2...aku dah bayangkan rupe montot ko nie.uuuu..sexy.....hahah.meh aku urus secara membulat meh.untuk kanan dan kiri.dem.

Soryy

yang kat atas tuh bukan aku yg tulis.tah sape tah.aku pegi kejar dye jap.bye.

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

wunny : memang la best ! kalau boleh tiap hari nak ajak.. huhuk!

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Sophia Rani : laki je kot kne buasir.. kalau pmpuan kne susah la!

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

nub : ape tu ?

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Zulfahmi Abidin : gaya mcm nak makan sepak nie.. agak tukul besi meh kepala.. sengal la !

biskut said...

ouch!!..mesti bebudak lelaki tuh senyum2 kan tgok.

takde aper pon tuh..kesan jatuh jer.sok2 baik lar tuh

Ain Atika said...

haha...dah ting tong lah ni...

twinkle twinkle said...

hoho,,berbahagia la ke skola hehe

FAZLYN NAIN said...

wahwahwah..setan mane ar tuh rogol fiza..best tak??haha..

Puteri Iqa Izyan said...

huk3..skt kan kalau jatuh kat bontot..
hehe

haip.takleh mls2 g skolah.. hoho

Nieza Micha said...

haha... kene rogol ngan setan...? tak boleh blah... jap lagi ok la montot tu... ngeh3...

anyway, komen fahmie lg tak bole blah... hahaha!~XD

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

biskut : bukan senyum je ketawa. hehe ! malu suda !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Ain Atika : agak la ! hee~

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

twinkle twinkle: x penah bahagia kalau sekolah ! dem !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

FAZLYN NAIN : ah ! jgn la cakap gitu.. seram pulak !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Puteri Iqa Izyan : mmg sakit pon ! sampai sekrg nie !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Nieza Micha : tu la pasal.. nmpk sgt mintak sepak.. hahak !

Cik Tom said...

seronok main badminton ngan family kan..erk sakit bontot kena rogol??perghh ayat seram...huhu...

domain tue boleh byr dpn kredit kad/tranfer bank/online or byk lg..try je klik banner tue...ade byk info..jom la beli domain!

syeRAWRR bieber said...

penat angkat buku tadi weh!! ahahaaha

Zulfahmi Abidin said...

har har har.aku imaginasi kan tinggi??

Khyeeeeeeee ^^ said...

Alahaiiii , comeeel je sakit bontot . HAHA (X

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@Cik Tomhehehehehe ! tu la name keluarga bahagia ! hahak !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@syeRAWRR biebermmg pon !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@Zulfahmi Abidinaku paham ! hem !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

@Khyeeeeeeee ^^hahak comel ke ? waaa!

About Me

My photo
Nur Hafizah Binti Za'ba, 21 Tahun. Aku mula berbloging dari umur aku 16 Tahun mean 2010. Kenapa ? Sebab aku suka menghayati dunia yang indah dan ianya tercemar disebabkan wujudnya KAU.