Hey ! Welcome to BSBG World

Thursday, December 2, 2010

Saya Nak Join Kenali Blogger oleh ZAIRIE

Tadi Aku gi la main blogwalking.. Penat tu ! Last2 aku jumpe satu blog nie buat entry pasal Saya Nak Join Kenali Bloggeroleh ZAIRIE  .. Hati aku pon terdetik la nak join the club.. Korang boleh join gak ! ! tarikh tutup 11.59PM malam nie.. Aku pon tak tau nape aku nak join ? mybe sebab macam syok n suke2 kot ! hahahahak ! Okey ! Aku harap di pndang la blog cacat ak nie.. hehehe ! Tak tau nak tulis ape lagi ! hehehehehe~ Sekian ! ! ! !


Yok layan entry aku ! ! yang len ! !



12 comments:

Fakhrur Razi berkata said...

hahahaha tarikh betul2 hujung tanduk ni =.="

hamzah ian said...

gua nak kenal blogger juga. ..

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Fakhrur Razi berkata :
mmg pon !
dia kate takot bnyk sgt !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

hamzah ian :
lu join la !!
ala blog lu kan da gempak !

echah mashuri said...

lahhhh...dah semput masa nak join..hehehe...

Zulfahmi Abidin said...

aku tak kenal sape pulak dah..

Terkini: Peti Mel Suara | Belajar Seks Dengan Cepat | Pakar IT Zaman Teknologi Tinggi

Puteri Iqa Izyan said...

waaa.tak sempat nk join. busy :P

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

semoga menang dalam pertandingan tersebut

ehhehehe

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

aku x paham nape aku join ! ! ! !
hahahak !

Tomato Gurl's Life said...

ni contest cam mana??pe pun2 good luck dear!!


p/s; seminggu cik tom tak online..skang sesi balas jejak entry+komen :)

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

enth la !
sy pon men bedal je
hahahak !

Zairie Husin said...

hafizah... thanks sudi join.. nie bukan contest. tapi just nak tambah kenalan dengan blogger lain.. :-)

About Me

My photo
Nur Hafizah Binti Za'ba, 21 Tahun. Aku mula berbloging dari umur aku 16 Tahun mean 2010. Kenapa ? Sebab aku suka menghayati dunia yang indah dan ianya tercemar disebabkan wujudnya KAU.