Hey ! Welcome to BSBG World

Thursday, December 9, 2010

Aku Bukan Hebat Mane Pon 1


Aku sebenarnye tak tau nak update entry pasal ape ? tapi aku pakse kan diri aku untuk update gak ! ! ergh ! ! Okey ! ! Hari ni aku nak Perangai n tabiat aku.. Bukan tebiat okey ! ! chill orite ! !

1. Aku memang suke layan intenet sampai lappy selalu rosak.. Sekarang nie lappy tengah rosak la ! So aku layan intenet pakai pc je.. hahahahak !
,,,
2. Aku memang suke tido lambat2 sampai kul 3 4 5 pagi.. pukul 12 aku rase masih muda.. So kompem aku akan bangan lambat dalam pukul 2 3 4 petang.. pukul 12 aku rase sangat cepat aku bangun.. ^__^
,,
3. Aku lebih suke tengok cite kat tb pasal petandingan, contohnye amazing race, america top model, the colony, n banyak lagi cite orang putih..segala CSI aku suke ! !
j
4. Aku suke makan menggunakan suda dari tangan, sebab guna tangan susah n nanti masuk kuku.. Tapi kadang2 aku still pakai tangan gak ! !

5. Aku memang selalu jeles dengan orang.. tak kira la orang tu aku kenal ke tak kenal ke rapat gile ke n bla bla bla, sebab aku rase, aku tak nak kurang dari orang lain..
jj
6. Aku memang benci kalau ade orang ikut aku.. tak kira la dalam ape2 pekara contohnye perangai, gaya n bla bla bla, sebab aku ade 1 je, so tak payah nak copy paste..

7. Aku suke mencarut tak tentu pasal sebab entah la ! ! mulut aku memang macam nie.. tapi aku sebenarnye dalam proses berubah.. ^__^

8. Aku benci kalau ade orang puji aku pandai, comel, n segala pujian, sebab aku rase semua tu perli yang dasyat.. 
jj
9. Aku lebih suke dengar lagu korea n jepun daripada lagu melayu n english, tapi semua tu tak bererti aku akan sokong negara jepun n korea.. MALAYSIA NEGARA AKU ! !
..
10. Aku lebih suke bace blog laki dari perempuan.. tapi ade jugak blog perempuan yang aku suke bace.. dekat blog list tu selalu aku bukak.. Blog mereke lagi best ! ! 
;;
11. Aku paling malas nak buat homework ! ! kalau cikgu kasi kertas keje uma kompem kertas tu akan hilang atau aku akan buat roket..

12. Aku lebih suke bebual time cikgu tengah aja dari bebual mase rehat, sebab aku memang tak suke dengar suara cikgu  aja kecuali bapak aku n cikgu addmath..'

13. Mase exam aku lebih suke kacau org n buat bising dari buat soalan sebab kalau aku buat pon kompem dapat ' A '..

14. Aku lebih sayang family aku dari orang lain contohnye boyfrenz, angkat2..

15. Aku tak pandai tulis pakai pensel atau pen laju2 sebab kalau laju2 tulisan aku jadi hodo.. hahahak ! ! so sekarang nie aku pasan tulisan aku cantek..
hh
16.  Aku suke nangis, walaupon sebab bende kecil.. AKU GEMBENG ! !

17. Aku sebenarnye malas nak bloging, tapi aku selalu bloging kat bloglist aku je.. 1 hari traffic aku tak sampai 100 pon.. hee~

18. Aku tak pandai masak.. goreng ape2 pon, jarak aku dengan kuali adalah 10meter.. hahahak ! kalau mak aba tade, aku hanya perlukan telur untuk hidup.. hee~

19. Aku jenis susah nak rapat dengan orang.. lagi dalam dunia blog nie.. sape je kawan aku kan ? ?
hh
20. Aku suke kalau orang komen aku dari follow.. hee~ tapi sebnrnye aku nak out lepas tulis entry nie ! !

Okey ! !tu je yg aku mampu tulis sekrang ! ! sbnrnye bnyk lagi ! ! tpi cukup la okey ! ! sudah la aku nak out, lepas tu nak tengok cite amazing race 16.. bape kali aku ulang ! !

37 comments:

Atin Sweeties said...

HAHA , macam2 la sis ni .. :D

Nieza Micha said...

1. lappy aku sound dah rosak... suare dgr pecah2 jek nanti... hoho!~
2. aku pun suke tido lambat2... sebab aku nak gemok... tp cekeding jek...T_T
9. lagu korea memang best...!!^_^
10. aku pun same... haha!~
16. nangis tu biase la... pmpuan... haha!~XD

okey! tu jek yg mampu aku komen... haha!~XD

Puteri Iqa Izyan said...

keh2..nombor due best! :D

hahaha.nombor 20 tuh pon best.kui kui kui.

wunny said...

ehh ehh tak boleh puji langsung lah ni? =.=

adrinaqamarina said...

eh blog rina pon ada la kat blog list tu. hehe.

rina suka jugak tdo lewat, tapi mst pukul 10 lah paling lewat pon., tak boley tdo lebey dari tu.

mie said...

gue komen nya!!
gembeng tu mendee???

Selikat Coklat Berbicara said...

cik BSBG , i suka yg no 8 dan 9 ! kihkihkih ~ chill ! sume people ae pros and cons ! suke ni suke :)

Cik Tom said...

cik tom kawan fiza..hehe...cik tom follow xlg blog ni ek??lupa daa..tp yg pntg cik tom setia komen kt sini..

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Atin Sweeties :
ape mcm nye pulak..
betul la tu ?

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Nieza Micha :
huhuhuhuk ! !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Nieza Micha :
huhuhuhuk ! !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Puteri Iqa Izyan :
nape x cakap semua best ?
huhuk!

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

wunny :
boleh !
tpi biar ikhlas ! waa !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

adrinaqamarina :
blog rina best !
tu la letak kat situ !
waaa ! !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

mie :
gembang tu kuat nangis la !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Selikat Coklat Berbicara :
jgn la panggil aku cik BSBG !
pelik maaa !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Cik Tom :
syg cik tom !
cik tom je nangku kawan fiza..
huhuuhuk !
teruje !

Fakhrur Razi berkata said...

hahaha blog aku kau baca x? aku lelaki =.="

err blaja lah memasak
ia berguna utk kehidupan anda pada akan datang
huahua..

ummiarissa said...

no 13 tu...salute lah...

Amirrah Zawani said...

i pun suka tgk CSI...
and, i pun malas wat homework :P

Zulfahmi Abidin said...

aku baru seronok2 stalker kau tibe dah abes pulak.ko tulis skit sgt.itu jer ke yg ko mampu tulis.aku cabar kau nie.buat la mcm aku.70 sekali.100 ker.ape lah.^_^

Terkini: Lepak Mamak | Biar Aku Yang Ajar | Tutorial: Trace Anonymous

Cik Tom said...

cik tom pun teruja..hehe ;)

niesh™ said...

rasanya org yang komen lagi baik dr follow, iyu bermaksud dia baca entry kita, rasa terharu :) hihihi

nas said...

nak tanye lak...nape ske bace blog lelaki? hehehe
samelah ngan aku...aku susah nk rapat ngan orang..cuma bila ader orang yg rapat ngan aku..aku leh jd frendly~

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Fakhrur Razi berkata :
bace la bro ! !
nnti la aku bljr..
umu pon baru 16taon..
lame lagi kot ?

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

ummiarissa :
hehehe !
ape yg nak di salute nye ae ?

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Amirrah Zawani :
cite csi mmg best pon !
biase la malas wt homewrk kn !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Zulfahmi Abidin :
aku mmg nak wt bnyk2..
tu la pasal aku tulis AKU BUKAN HEBAT MANE PON 1..
AKU BUKAN HEBAT MANE PON 2 akan dtg !
aku bukan x nak tulis sekali 100..
tpi nnti org muak nak bace..
adoi !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Cik Tom :
hehehe !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

niesh™ :
tau x pe..
kalau followe je ramai wt ape ?
tpi x bace entry..
bek x pyh wt entry kan !
buat follower je !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

nas :
sebab blog laki best !
enth la !
sbb aku jiwa laki kot..
hahahhaahhahahahahahahhahak !

same la dgn aku !
kalau da kawan baru gile2 !

Sophia Rani said...

hahaha.. samalah.. i pon suka guna sudu dr tgn... kalau gi kenduri kawen, mmg cari sudu,, kalau tak, bawak dr rumah je.. :P

dlm kelas i suka tdor je masa sekolah... time sejarah.. ;p

no 15 kita serupa.. ;p

enyheartsdiamond said...

lebih kurang je kita punya kesukaan dan ketidaksukaan :)

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Sophia Rani :
waa rajen nye nak bawak suda mase kenduri kawenn..
huhuk !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

enyheartsdiamond :
biase la tu pmpuan kan ! hehe !

Eazy Izzuddin said...

macam2...
hehe

Layans~
Blogshop for on9 shopping kat Lovely De' Fashion

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Eazy Izzuddin :
ape yg mcm2 nye ae ?

About Me

My photo
Nur Hafizah Binti Za'ba, 21 Tahun. Aku mula berbloging dari umur aku 16 Tahun mean 2010. Kenapa ? Sebab aku suka menghayati dunia yang indah dan ianya tercemar disebabkan wujudnya KAU.