Hey ! Welcome to BSBG World

Friday, December 17, 2010

Fikiran Aku Bercelaru ? ?


Sekarang nie series aku malas gile nak update blog.. Aku rase aku tak cukup mase untuk blog.. Malam aku kene study.. pagi aku langsung ! ! aku tak hidup lagi.. petang je ade ? tapi kadang2 time petang aku gi buat keje lain..

Sebenarnye boleh je aku update tiap hari tapi aku tak blogwalking la.. lantak la orang nak komen ke tak nak.. Aku rase blog aku belom ade pembace setia la !! sedey !! da 6bulan buat tapi masih gitu je blog nie.. aku rase pembace setia blog aku just kakak aku je.. hahak !! 

Kalau macam dulu aku just update blog.. takde pon org nak komen..follow pon bukan la sampai 500 macam nie.. dulu kakak aku dengan syera ( kawan baik ) follow.. Macam dairi gitu !! Aku cite pon pasal kehidupan aku.. kalau korang tak caye gi la tengok entry aku lame2.. tu pon kalau nak la.. 

Aku tertanye kat diri aku.. sebenarnye entry aku nie membosan kan ke atau biase2 je ? biase2 tu macam mane ae ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? 

25 comments:

Puteri Iqa Izyan said...

eyh.yeke?
rase mcm best je blog nih.. :))

Nieza Micha said...

ehhh... ape pulak takde pembace setia... aku selalu bace kot... ngeh3...^_^

Raji berkata said...

hak2
aku pembaca setia hape
huahua xD

ummiarissa said...

ala Fiza kau tulis je kat blog ni...akak baca je....

Ain Atika said...

hahha..ololo tiyannye dia....

nub said...

mgkn skang ni org berblog sbab nak populariti jaa kot...

kadang2 isi depa xpandang pon...

-skadar pandangan-

=)

wunny said...

ehehh luahan hati ni. takpe janji ada kepuasan sesudah menulis. :D

Encik Tikus said...

sape kate bosan ? best jea =D

Un Phat Lee said...

gua baca je.ehe

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Puteri Iqa Izyan :tengs !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Nieza Micha : yee ! ade pon pembace setia.. hehe!

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Raji berkata : aku kurang psti la ??

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

ummiarissa : tengs cakap mcm tu.. spport tu !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Ain Atika : takde la sian sgt ! hee~

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

nub : betul tu ? ingt kan nak cakap sy tadi .. hehe !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

wunny : betul tu.. tpi kurang la kepuasan tu.. dem !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Encik Tikus : eye la tu kau.. best ka ? wek !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Un Phat Lee : tengs bace ! hai hai !

Sophia Rani said...

sama laaaa.... malas gak nk update blog.. then we must bw utk make sure org kunjung kita semula kan kan kan.. hehehe :)

Zulfahmi Abidin said...

owh..so aku bukan pembace setia la ea.ko mmg smpai hati eak..kecik ati la mcm nie.suke ati ko lah nk ckp ape.grrr

Heidi Shafiq said...

xpe.. amik mase ko dulu.. bile de semgt baru bukak.. itu yg terbaik.. klu bukak dlm xde mood pun duduk 3 jam pun still xde idea n xleh tulis..

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Sophia Rani :
betul tu.. tu la pasal kompius !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Zulfahmi Abidin :
alamak ! kau terase ke ? sorry la.. kate cool ! hee~

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Heidi Shafiq :
tgh amik mase la nie.. mmg ta de mood betul la !

Cik Tom said...

erk...cik tom rs best je blog ni..cik tom selalu jenguk n3 kat sini..

About Me

My photo
Nur Hafizah Binti Za'ba, 21 Tahun. Aku mula berbloging dari umur aku 16 Tahun mean 2010. Kenapa ? Sebab aku suka menghayati dunia yang indah dan ianya tercemar disebabkan wujudnya KAU.